Arbetsförmedlingen /sverige vilket skämt

Blir så j*vla trött på allt som har med akassan arbetsförmedling alfakassan åh allt skit .. Vill faktiskt inte bråka eller verka rasistisk men för fan sverige innan vi kan hjälpa andra som verkligen är i behov av att få hjälp måste vi hjälpa våra egna.. uteliggare och alla arbetslösa... ska vi fortsätta ta emot flyktngar när vi snart är flyktingar själva.. ja menar hur många har jobb i landet idag.. hur många lever inte under existens nivån .. åhh man får fan inte hjälp någonstans det kvittar hur mkt du än jobbat ... Hur svårt skall det vara att ge bidrag till oss som är arbetslösa o som säker och tar varje jobbchans som man får.. nej skärp till er... dags att öppna ögonen!!!
Skall sluta gnälla nu...

Har varit en rätt trevlig dag har varit på möte .. pratat mkt i telefon idag tvättat som vanligt och så smått börjat förbereda mig inför utbildningen imorgon skall bli riktigt kul:) har ju faktiskt tjatat lite om att det behövs utbildningar hehe och så dyker den upp:)
Ikväll blir det tacokväll med min egna mandy morre var faktiskt och hälsade på henne på jobbet innan idag.. o sen var man uppe i studion .. har inte varit där på ett tag.. snart e det dags för flytten:) längtar...

Uppdaterar senare ikväll puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0