Nervös o rädd

Kan säga jag jobbat rätt många timmar o legat vid havet och badat me dmin underbara vovve några dagar.. rätt sköt att slippa jobba alla dagar .. men konstigt nog blir det alltid dubbelpass på helgerna.. hm är det inte då man vill vara ledig .. svaret enligt mig nix inte jag iallafall... Tycker det är skönt att vara ledig när andra jobbar.. ensmavarg ne dte är ju fler som har det som mig .. jobbar mkt kvällar o helger inte sant...?!!!

Idag är det dags dommetagen eller som jag sa igår när vi grillade i åhus tumme dagen.. tyvärr så skar jag mig illa på jobbet när ett glas krossades o allting hade läkt ihop int när jag upptäcker en bit glas som blivit kvar. Så idag ska jag först följa med rebbeca till sjukan o sedan är det min tur att bli lite skuren i tummen .. usch det kommer bli ett djupt sår igen.. blää vill inte hatar verkligen sjukhus nålar o doften framför allt.. känns som det luktar sorg.

Bästa jobbkvällen på länge i Lördes :) thjoooo



Solig dga vid bryggan med amanada

Min bebis

Fan

Varför kan inget bli som man planerat?

Trött på förhoppningar som grusas ut trött på lögner trött på precis allt....


London nästa hoppas längtar

Lika dum

Jag måste fan vara lika dum o blåögd som hon var .. kanske var hon smartare än jag kanske inte men jag tänker inte uppreka hennes misstag jag har tagit lärdom. Du ska bort från mitt LIV från och med denna dagen.
jag sa jag inte skulle vilja ta hennes plats undra om jag inte gjort det...........

Du hade rätt

Han kom springandes med svansen mellan benen o en ring!!

Rastlös

Kan väl säga att jag har haft lite otur på jobbet... men allt kan inte gå som en dans hela tiden...har tillbringatr mkt tid på jobbet för att få iordning inför promenaden o otur så råkade jag ha sönder ett absolut glas som i sin tur hade sönder min tumme aj aj aj ...o jag som inte tål mitt eget blod mådde sådär.. lustigt man kan se hur mkt annat blod när någon anna skadar sig men när ens eget sår blir djupt o man blöder mkt då är man inte i sitt esse tyvärr... jaja
Premiären gick super o jag fick stå på min favo plats .. dock saknade jag att stå och trängas med dj:n men men det kvittar ju bara man har roligt.. känns som jag o sofia är ett super team man lär sig varandras rörelser o att inte krocka när man jobbar ihop så mkt :)
Riktigt skönt att vi fick åka taxi hem också efter jobbet.. tycker det börjar kännas lite hemskt att gå hem runt halv 5 p morgonen fast vi är n¨ågra styckna som går hem samtidigt men man vet ju aldrig.. denna staden slutar aldrig att förvånna mig iallafall

Vaknade iförrgår av en dunderförkylning.. usch vilket sätt att starta en söndagsmorgon jag som tänkt åka till åhus o mysa med min vovvsing.. men men blev att bädda ner sig o ha myskväll istället .. skönt med sällskap...
Tog faktiskt tillfället i akt att laga mat o tvätta o sedan sova på en varm o skön arm o famn.. kännes så bra :)

O samma veva idag fast jag hade inget myssällskap bara ett sjukt bra brev med posten o mamma som kom med mat o lite hostmedicin:) gulliga du o jätte fin i håret hade hon blivit kände knappt igen henne.

Bara 1 avsnitt kvar av cityakuten jag dör.. skall bara byta klädre sne skall jag försöka ta en liten promenad med amanda .. känns ganska bra i bröstet när jag rör mig..


ps nytt bantningsknep ta hostmedicine...funkar för mig hehhe


saknar

Oj en vecka har flutit förbi och en massa saker har hunnit se... just nu har jag nyss stigit upp ur en väldigt lockande o mysig säng för att göra mig    vi mig ju premiär för sommar teaterbaren ikväll hoppas vi ses i dimman under kvällen :)
Veckan har flutit på väldigt snabbt må jag säga har ju flyttat ner 1 våning så man har fått en mysig balkong o en urtjusig kakelugn.. återstår bara att prov elda hehe får ju se hur det går.
Hm vad har mer hänt rebba o jag har varit o handlat en massa på ikea känns som vi köpte halva butiken typ o sedan har man jobbat jobbat men idag hann panda o jag ligga på söders gräs o sola lite.. efter en stund var det dags att bege sig hemmåt för att sova men ack nej jag hamnade med sololja på balkongen o lite trevligt sällskap må jag säga... hm vet en som älskar doften av kokosnöt o som tog tillfället i ackt :)
Usch förkyld har jag blivit men får skylla mig själv.. nmin hade ju en undferbar liten älsklings bebis som jagade med mig i vattnet.. min hund badar typ året runt galningen o vill matte ska göra det samma .. hm men jaja förkyld blev jag men dte var undrebart skönt i vattnet:)

MIssar fotbollen men sverige jag håller iallafall 1 tumme för den andra blev rätt illa skurev av ett förbannat glas:/

Time for work måste piffa till mig lite :)

kiss kiss big love

RSS 2.0