orkar inte mer

Fick inga muntra besked från veterinären och ssk. Xante har fått jätte ont efter att vi röntgade o drog honom i ryggen när vi var på undersökning.
Så försvinner  inte smärtan så kommer jag låta honom somn ain. Vill verkligen inte medicinera en hund med smärtstillande som bara är 2 år.
Åhhh blir så in i helvetes ledsen jag älskar honom som min bebis och han har varit min bebis jag har fostrat honom o växt upp med honom.. Vill o tänker inte låta honom ha ont. Synd nu när vi ska / skulle på första tävlingen på lördag.. o Alla som vill låta honom betäcka deras tikar.. Riktigt syn dom en sådan fin och trogen vän...

Kan inget gå min väg någonsin?


Underbar

En av de bästa filmerna på länge.. o en av de bästa som tv 4 också visat på ett bra tag istället för en massa repriser på serier o filmer som dom sänder om och om igen.
Har varit en blandad dag.. var inte så peppad av att jobba idag speciellt när man har feber o hostar o har lite ont i örat efter gårdagens nattklubb....men man måste ju jobba o det är underbart skönt när man kommit igång ordentligt.

Har försökt vila så mkt så möjligt o dricka massa nyttigheter o äta nyttigt men förkylningen ger inte med sig ett dugg.. hoppas det inte är ngt influensa skit är det sista jag behöver när man jobbar så mkt som jag gör just nu. Är dock sjuktligt sugen på att flytta. Har suttit o kollat lite hus och jobb och Jönköping hade bra möjligheter.. men vi får se.
Är bara 25 dagar kvar sedan sätter jag mig bakom pluggbänken igen.. trodde aldrig jag skulle göra det men så blir det faktiskt. Dock bara 2-3 ekonomikurser/bokföring m,m men det är ju alltid ngt. Måste kolla upp imorgon om man får csn pengar. Tessan trodde man skulle kunna få det.

Är det ngn mer som skall plugga på medborgarskolan???

Ska tigga lite massage nu sedan blir det sängen har en hektisk dag framför mig..

* Ams
* Till polisen o göra 2 anmälningar
* Till veterinären med xante
* Träning med xante inför tävlingen på lördag
* Apoteket o köpa förkylnings lindringar'
* Middag med mitt hjärta om det inte blir jobb.




mamma xante o haga hos anneli sommaren 2009

Skit Sverige

Är så förbannat trött på denna staden kristianstad och denna avlånga land som vi kallar Sverige. Kyla blåst solsken regn och falska och trevliga människor.. Har antagligen en dålig dag idag men va fan..

Man bara jobbar jobbar jobbar o sliter o man blir bara utsliten o får ingen hjälp någonstans när man väl behöver det. Man skall bara skicka en massa papper så man får skörda fler oskyldiga träd för att allt inte kan lösas snabbt och enkelt via epost eller telefonen.



Grrrrrr

Skit

Blev inga bra resultat för xante på röntgen ... så uppfödarna o jag har betsämt oss för att överklaga och att kräva en omröntgen.... känns jävla pissigt när han är så pass fin som han är... pålagingar diskbråk o grad C hm...

Blev en lång men rolig arbetsdag..
Updaterar senare skall iväg o handla :)

Kocka fan rättegång o vinkväll

Uppe med tuppen eller ja uppe hela natten inte mkt till sömn...musiken spelas nu på högasta volym för att jag skall vakna.. är nämligen bjuden på vin kväll hemma hos ida. Kommer nog bli en toppenkväll fast man e ganska mörr i kroppen.
har ju varit på min första rättegång idag berättar mer utförligt ikväll eller imorgon men jag kan säga att jag skall aldrig ställa upp som vittne det var hemskt att sitta i salen värre än att sitta på sjukhuset o vänta på provsvar eller vid ngn som är sjuk..
 Kom nästan precis hem fårn jobbet o jag missar taxifesten ikväll.. allas respektive var medbjudan.. jaja vinkvällen blir bättre :)
Blir dock lagom med vin skall jobba ett 15 timmars pass imorgon både i köket o serveringen o sedan e det samma visa på fredag o lördag.. tufft..



Kommer bilder .. hörs sen pussis


Sinnes ...

Har fortfarande ont i ryggen men absolut inte som igår. Har fått instruktioner av läkaren att börja skriva upp dagar jag har fruktansvärt ont och även skriva om jag ansträngt mig på ngt speciellt sätt.
Vaknade rätt tidigt kan väl inte säga att jag vaknade för jag har typ varit uppe hela natten utan att kunna sova.. o utan ngn direkt anledning. har en väldigt lång dag framför mig och är inte speciellt sugen på den saken.

Skall sätta mig på en rättegång om bara en liten stund och vara huvudvittne inte alls kul. Sedan skall jag rusa bort till polisen o göra en anmälan.


Och sedan springa till jobbet ska vara kock idag :)

krossad mot vindrutan

Har inte haft så här ont på flera månader och måtte jag inte bli sängliggandes för hela denna veckan är full av jobb , 1 rättegång och en massa annat skoj. Hjärtat är och hämtar ut mina tabletter så förhoppningsvis är man snart inne i ruliansen om ngn timme....

Har haft en massa hemska drömma hela natten.. började med att mamma min lille bror och jag var påväg in till kristianstad från åhus och vi hade precis kört över viadukten och typ där man kan svänga av mot dom gamla växthusen sitter en tjej i turkosblå tröja, hon sitter me dknäna under sig precis som hon ber eller kurar ihop sig för att sm

ällen skall träffa henne som bäst. I vilket fall som helst hinner mamma inte undvika kollitionen och hon flyger upp på rutan.  Minns i drömmen att vi kör utan att stanna ingen bryr sig att stanna som är bakom utan kör över den stackars flickan som ett djur som körs sönder av alla däcken och jag minns att jag tydliogen hade ett långt samtal med sos så riktigt verkligt att jag minns vad han i andra änden av luren sa..... dte är inte lönt att skicka en ambulans dte är bara en liten jänta o med den farten o smällen o att det kom upp delar på vindrutan är hon bara mos.
usch när jag avslutade drömmen vet jag att jag satte mig upp och grät tills älsklingen lugnade mig och frågade vad som hänt.

Hatar när man drömmer så verkliga drömmar...

Dags för frukost och morgon promenad om en stund :)

Tårar..

Det gör jväligt ont just nu
Känner bara hur tårarna letar sig nedför mina kinder
Sältan som sakta letar sig in mellan mina läppar
Det känns att du håller om mig och tröstar mig
Men dina ord
Dina händer
Inget kan få mina tårar att sluta falla just nu

Känns som inget blir som man tänkt sig .. Jag orkar inte länge det skall vara så jävla lätt för andra o för andra skall livet vara så förbannat tufft o man skall få kämpa o aldrig komma så långt som man vill.

Visst det kommer lösa sig men jag vågar inte ta steget.. fast jag vill jag önskar och du försöker övertyga mig men jag vågar inte släppa in dig och våga lita på dig...

Du har gjort det svårt

Sitter och kollar på dansk DR1 riktigt hemska krigsbilder minnen o filmer som visar, män utan kläder hemska stridsskador pga vägbomber och liknade. Visst jag tycker kriget behöver inte säga vilket jag syftar på men det har både för och nackdelar.. precis som själva livet.
Dom har det verkligen svårt.. mkt svårare än jag men livet är tufft och hårt på många olika sätt och alla hanterar vi det olika som tur är.

hahha

Pendeltåget mot Märsta

Två killar ~30 sitter och diskuterar äktenskap.
Kille 1: Men man måste ju vara romantisk och grejer när man friar.
Kille 2: Ja fan, typ lägga ringen i en tårta... Så sätter hon den i halsen sen... (Han gör kvävningsljud och skrattar)
Kille 1: Nä, jag tänker bara lägga den i förhuden och säga "Tager du denna?"


Kolla denna länken

Klicka på länken eller klistra in den i vebläsaren!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=13694

Om man skulle.... bla







Besviken

Det har kanske blivit ett missförstånd men jag är jätte besviken ändå. Om jag ber dig tala sanning, jag vet att det gör ont när man väl får det man misstänker att man får bevis på det men ber jag dig att inte säga det just då varför fortsätta . Finns ju andra tillfällen som lämpar sig bättre att kanske lätta på hjärtat.
Visst jag ber dig/ er vara ärliga o uppriktiga tala sanning m,m.
Dessutom blir jag jävligt arg ledsen o väldigt beviken du är min vän mer än hans jag blev riktigt ledsen när du säger att du inte skulle berätta för du vill hålla dig på din kant o det inte angår dig. Visst man skall kanske inte lägga sig i andras privatliv men känns det bättre att veta om sanningen som hade hjälpt den andra parten.. det hade visst gjort jävligt ont mig mig men ändå lättare. Vet inte hur jag skall skriva det för det far tusen tankar tusen meningar o skit o mög men tror ni fattar att jag VIll du hade sagt ngt ist för att blunda o känna det inte är din sak men jag tycker det är din sak att berätta för du är en vän till mig. Jag uppskattar det!

Sen att du inte kan stå för vad du sagt är fel, men visst du påstår det inte är sant men jag tror faktiskt mer på honom denna gången men alla får tro vad dom vill. Det var inte jag som surade hela kvällen o sedan försvann o det var inte jag som inte förstod ett nej o inte jag som bad om en fet smäll. Du förtjänar ingen smäll för jag har inget mot dig du är underbar o ställer alltid upp o finns där men du gick över gränsen många gånger den kvällen enligt mig. O inblandade får tycka o tro vad dom vill o det är upp till mig vem jag tror på o jag har inte sagt ngt som inte är sant jag har bara sagt det han sa till mig o jag vet inte vad jag ska tro när man säger man inte ens diskuterat de sakerna underkvällen.
Kanske har jag tolkat o förstått fel eller ja vad fan som helst men jag tycker inte det är ngt att bråka om.
Tycker vi hade en jväligt trevlig kväll o det var synd att fler än 2 lämnade in handuken så tidigt var o en pga olika anledningar.

jag vet ni vill mitt bästa o att jag är inne på fel men kärleken är svår precis som livet o jag vet att jag har/hade bestämt mig men ibland vill hjärtat ett annat än vad hjärnan säger o just nu känns det som jag är förblindad o dte kvittar vad ni säger...o jag vet ni vill väl men jag har svårt att ta det till mig för man önskar det var annurlunda.. har svårt att förklara hur jag känner o tänker om jag överhuvudtaget gör det...


Känns som man är i en tunnel man inte kommer ut ur.. vill bara ta o försvinna långt bort där man slipper allt gammalt...jag vill bryta men gräver mig bara längre ner av allt .., jag tappar det o minsta lilla där man känner att det funkar glömmer jag det negativa o går tillbaka falska förhoppningar... du skiter i alla o vad andra tycker men jag är inte så .. vi är olika...

Hade en tuff dag på jobbet har inte sovit mkt inatt förrens imorse det blev sent på jobbet o man skulle upp tidigt o allt känns så jävla trist.. blev inte bätte av att brosan hade frösovit sig o jag fick ta det mesta själv idag... o imorgon blir det att fortsätta där man slutade ikväll..
Lyckades använda det nya stålsprejet till vasken som typ var gul o kan säga att jag fick nog en liten allgeri grej för jag blev helt röd om armarna.. smart jossan.. o när jag kom hem mådde jag illa som en gris o fick ont i huvudet o magen... vem vet det beror säkert på at jag ororar mig stressar o inte vet hur eller vad som sker härnäst...jag vet inte ens var jag har mig själv just nu allt går som i en trans o det e nästan samma sak o tjat varje dag.

Ska lägga mig under 3 täcken nu fryser o gud vet vad just nu.... vill bara sova i flera veckor nu o glömma allt .....


Förlåt.
                                                                     Windows Vista blå blomma

          


Brandbilar

Tänke jag skulle ladda upp min abrandbils bilde fick tyvärr inbte med ngn snygging för dom hade bråttom... har vaknat för en stund sedan.. åt lite av bullarna jag bakade igår med morot o råg.. känner verkligen skillnad i magen o jag har bara ätit rågbröd i 1 vecka...

Inatt när jag jobbade kände jag att det faktiskt tog emot i kroppen o jag var inte mitt spralliga vanliga jossan när jag jobbar nattklubb.. men så kan det vara jobbar rätt mkt just nu o har en massa andra saker att tänka på... panda panda flyttar ju om ca 3 veckor...mkt jobb o saker som skall fixas o en person jag håller mkt av men som tyvärr sårar mig för ofta o jag håller på att tappa förståndet och inse att jag förtjänar bättre o sedan skall jag vittna på onsdag ang en misshan del o ngt annats skit som hände i januari.. konstigt min tjejpolare slipper som satt vid samma bord.. jajja så kan det vara .. är ganska nervös faktiskt..

Nej dags att dra på sig jobbkläder skall bege mig till jobbet och göra lite nytta istället för att ligga o slappa på soffan.. Inte riktigt fint väder så man kunde dragit till havet..
Hjärtat är ju på kontoret o redovisar nattens körningar.. slappt o vara ledig idag men jag är ledig imorgon förhoppningsvis :) Får jobba undan ordentligt idag istället :)


Underbart o Sant

14.Du kan inte vara arg på personen längre än en minut
13.Du läsersms från personen om och om igen
12.Du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga
11.Du känner dig blyg när du är med honom
10.Du när du tänker på personen slår hjärtat ett extraslag
09.Bara att höra hans namn ler du
08.När du tittar på honom ser du inte människorna runt omkring för att du är så upptagen med den personen
07.Du börjar lyssa på låtar som påminner om personen
06.Den personen börjar skta men säkert bli den enda du tänker på
05.Du blir `hög` bara av hans lukt
04.Du ler för dig själv när du tänker på honom
03.Du skulle göra vad som helt för honom
02.Du klarar dig inte utan den personen
01.Medan du läst detta, var det bara en person du tänkte på



Vem tänkte du på lämna gärna en kommentar om vem just du tänkte på...

Lördag

Lagom bakis efter en riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap poolbad o goa kräftor.. Säger bara att jag skulle kunna äta kräfor varje dag och hur mkt som helst också.. åt säkert 1 packet färska jumbokräfor själv o typ ett helt formfranskabröd också :P
Mätt o belåten blev man och vi hann inte smälta maten heller för det skulle göras bomben direkt efter maten...fick lite extra att hoppa med när man ätit så många kräftor :)

har varit ledig hela dagen och bara ägna mig åt att sitta o slappa läsa en bra bok o sitta o sola på balkongen.. men även mitt nya intresse... nämligen att baka. Har hunnit baka japalenobröd, rågmorotsbullar o tomatbröd med råg underbart gått o jag har redan märkt att jag o kroppen mår mkt bättre. Sover bättre magen är bättre o smalare och det är dessutom underbart avslappnade och rogivande typ lugnade att få skapa ngt och sedan kunna bjuda vännerna på frukost :)

Satt och åt mina underbara fetaostblandfärs pigorger när brandlarmet gick som vanligt ca 1 gång i veckan... brukar vara dom på ålderdoms hemmet som brukar ha besök utav brandnissar.. men ist så tittar jag ut o då har det larmet utanför mig som gått.. heheh lägger ut liter bilder snart hade en stegbil under balkongen nice...

Ska sova en liten stund innan man skall jobba på nattklubben hörs o ses :)

Taxipersonalskäftskiva

Hepp hepp hepp vi kommer lätt ha den SjUkASTE skivan på många år ikväll hoppas bara vädert håller i sig... jajaj men väder o vind kommer inte stoppa oss.
Skall lägga mig o sova lite innna  pandapanda kommer... sedan skall vi fräsch till oss o jag skall förmodligenh ha ngn an mina nya inköp som gjordes under dagen.. trodde man kunde lägga undan pengar denna månaden men ack nej ....

updaterar imorgon förhoppningsvis med en massa bilder :)

Tack äslkling för en underbar lunchmysstund :)

sjukt

kan ju berätta jag blev kidnappad i tisdes till malnö av den busigaste!!!!!





ja jag vet jag är jävligt dålig på att blogga men jag jobbar ju typ dygnet runt känns det som och sedan när man vl är ledig spenderar man tiden med nära o kära...
Stod häromdagen och funderade på hur förra året var... vad man jobbade med att man var sambo vilka ens vänner var och vilka man umgicks med och vem man delade sina hemligheter med. Vem man litade på. Och så jämförde jag det med hur detta året.. Sannigen är at det går inte att jämföra och jag kan absolut inte säga vilket  som r bäst i mitt liv..

Förra veckan så ringde klockan mellan 4 o 5 varje dag trodde jag skulle bli knäpp o det var såklart jag som fick stänga av mobilerna o väcka en sömnig kille upp o sätta sig i bilen och börja arbetsdagen... o jag vet att jag somnade om med ett leende på läppara..
2 andra saker som jag aldrig trott jag skulle erkänna att jag saknat från mitt förra samboförhållande är att komma in känna parfymdoften o sedan titta i vasken o se spår efter den blåa tandkrämen du spillt i din sömngång .. hahha att man kan sakna en sådan sak o bli glad över att det är tillbaka i ens vardag eller samtalet jag fick

* älskling var pajen god som stod i kylen
¨¨ å man kommer hem känner det luktar lite brännt..
* ringer du hjärtat varför luktar det lite brännt i lägenheten?
''''' eh jo jag satt o kollade kort på dig o glömde den i micron hahha
nog första gången på länge vi skrattat så mkt  varje gång efteråt när vi nämner paj...



Satt på balkongen o solade efter en rolig o arbetsam dag på jobbet... när plötsligt en splitter ny röd bmw kommer körandes skit snabbt o ställer sig på handikapp pakeringen..genast får jag såklart förutfattade meningar jävla idiot det finns fan andra som verkligen behöver dne platsen o så tar du den.. men det dröjer ett tag innan ngn öppnar dörren till bilen.. o inte kommer det ett par ben först ut utan en rullstol o 2 hjul.. killen som körde bilen var verkligen handikappad.. fler än jag som hade resonerat såhär? För enligt mig så parkerar det 10 ggr så många som inte får stå på just ddrn platsen än dom som verkligen behöver stå där. Tänk efter vart ni parkerar fast ni bara ska lämna en bok snabbt ni kan försvåra så oerhört mkt för andra.....


Just det p fest kräftskiva imorgon be there :)

RSS 2.0