Varmt

Gick till jobbet ganska tidigt idag om man tänker på hur sent jag jobbade till igår.. visst det var ingen direkt stress men det e så många rundor mellan borden att stå i baren hämtamat duka av o allt annat som tillhör under en servering med 200 pers från swedbank.. hm jag säger sparbanken än.
Märkte igår att jag saknade en lön... hm hoppas den trilla in snart ..

Iallafall svettades typ när jag gick till jobbet hade ändå bara leggings som jag köpte igår ska ladda upp bilder sen en klänning i tunn bomull o min tunna vindjacka.. kan säga att jag kände för att proemnixa till jobbet i bara bikini men men hihi skall möta upp rille o fredrik för att lägga oss o sola i parken en runda... fick höra att jag var VÄLDIGT brun igår på jobbet hihi kan ju erkänna att jag solat 1 tim om dagen nästan i solen när jag inte jobbat o solen tittat fram.

Gårdagen kan ju sammanfattas med mkt god mat har lite med mig hem bra personal och väldigt trevliga gäster.. lokalen var så himla mysig och fin igår att man bara ville skrika!!!!!¨
O till mitt stora förtret gick det bara gin o tonic o bira ist för allt annat hade man vetat det hade jag bara plockat fram det men men man vet ju aldrig..

Blir inget festande imorgon dels för en sak o sen ska jag ju jobba :) Blir grilltime med släkten o sen ner till jobbet. Blir kanske taxi på kvällen me.


puss puss

Kiss fm

saknar sjukt mkt att sända om dagarna nu på kiss fm ... blev ju som en vana men sommarlov kan var bra på ett sett men det blir de inte ändå tycker jag jobbar dygnet runt ändå... Skulle igentligen begett oss till malmö idag men rebeca o jag fick inte tag på ngn bil och jag skall dessutom jobba kl halv 5 idag... lite smått trött men men dte kommer säkert funka .

Har 200 pers idag antagligen ngn från att servera undra vilka som mer skall jobba ikväll.. blir v'l säkert ngn servitris från julborden men jag stod ju mest i baren 2008 så jag har inte direkt koll på sreveringspersonalen bara mina barkollegor..
Sjukt sugen på att sticka o hälsa på Anders o Linda i Götet.. ska höra mig för om jobb på hotellet där uppe med.

Gårdagen bestod av att sitta på ett jäkla möte på AMS dom eju fan dumma i huvudet har precis börjat få ersättning från alfa kassan i nu ska man skrivas ut o få från försäkringskassan o vara me i ngt jävla jobbsökar prorgram haha ett skämt o vi som har timanst o likanade åhhh det blir ju fel kan inte alla inse att det blir tokigt. Dags att ändra reglerna. Blr ju att folk inte kommer ta tim o deltids jobb för man förlorar ju pengar hallåååå vakna.

Känner det drar lite i ögonen inte läge när man har ett långt jobbpass men men får väl dricka lite kaffe för omväxlingens skull jag som hatar kaffe men måste nog det.

Idag har rebeca o jag shoppas loss på stan hm gick fett me pengar men måste man så måste man....


puss pussss

Sunny sun

Åh what A Night to remember.... blev inte så mkt sömn under förra natten o jag kunde inte sova under dagen heller för det var så underbart väder.. ni som läst bloggen såg stavfelen men jag får skylla på att jag bloggade i motljus hihi. Riktigt skönt att jag jobbade kväll/ natt igår för grannarna hade fest o släckte grillen så det rök in en massa i min nystädade lägenhet jäklans..
Iallafall blev upphämtad av sofia igår innan jobbet skönt att ha sällskap till jobbet .. har på senaste tiden börjat känna mig lite olustig när man går hem och till jobbet kvällstid likadant när vi är ute och går sent om kvällarna.. kanske bara en känsla men det händer fakstiskt en del i denna stade som kanske inte är så stor igentligen.

Blev placerad i coctalbaren igår riktigt fin om jag säger det själv men fick ganska snart byta till en där dte var mera fart hihi o ni som känner mig jossan arbetar bäst när det är full rulle o kaos :) pojken vcar ute igår men känns lite olustigt i kroppen att han e på samma ställe där man jobbar o det visade sig ocså stämma men allting utrett o lite kuddkrig eller kel gjorde saken bättre..

Känner bara vilket spår är vi inne på?

Somnade sent inatt efter vi varit o hämtat pojken hemma o hittat en taxi til sofia.. tack per är skyldig dig en stor kram nu.. alltid lika punktlig och snäll ... efter en snabb motionstur typ powerwalk o kroppen e helt slut o en massa skratt åt en onykter stoffe som cyklade landade vi äntligen hemma hos mig där en välförtjänt natta macka mys o en dusch avslutade eller rättare sagt påbörjade söndags morgonen .. blev lite svårt att sova när man e pigg o det e ljust ute.. men somnade så småningom trots en massa snarkningar.. hm

Blev snabb middag med grannen idag innan jag placerade kroppen på gräsmattan för att inhämta solens värme har hunnit med 2 pass idag också o ikväll runt 8 blir det joggingtur med rebba:) ska bli skönt bara 2 dagars vilo paus men ist har man serverat o sprungit på jobbet.
Finns det ngt bättre jobb än de jag har .. svaret NEJ jag har det bästa :)

Ska duscha av peelingen i ansiktet o kroppen nu innan en iskall vattenflaska frukt o såklart gossip girl - Nick/tup väntar :)

sjukt fint

Sitter med benen utanför springorna på min framsa balkong o ryggen lutade mot sängen.. magen kurar man har fått lite sömn men vad fansiken gör det när man har ått en så underbar start på dagen och förhoppningsvis lika bra avslut inatt när mna kommer hem från jobbet..
Kanske lönar det sig att vara bitch o ge upp hm kanske får ändra taktik..mm Var hemma sent inatt från en av de bästa jobbkvällarna på länge.. vi arbetade riktigt som ett team igår o hadr sjukt bra sammanhållning o maten var gudomlig:)
iallafaöll trött som en jag vet inte vad så lyckades en kollgea få mig att ge upp den säng som precis blivit uppvärmd .. för en taxirundtur o kaffe.. hm kan ssäga mig att jag ångrade mig när telefonen började ringa kl 08 imorse.. o sen bara fortsatte..

Iallafall somnade jag o när kl var typ 9 så väckte ett gulligt sms mig att vi skulle på promenad... i hoppade jag i första bästa kläderna o på med lite smink o solbrillor.. var tvungen att dölja lite blåa ränder eller ringar runt ögonen.. trött som jag var trodde jag en  runda till parken för att sola lite men ack ack nej
In i bilen o vidare mot hammarsjön för en mysig hand i hand promenad så på morgonen o i det underbara vädret... mysig säger jag bara tänk om alla dsgar varit så.. o tänk vad ja missat om jag stannar kvar stängt av mobilen hm... jajja jossan man vet aldrig vad dagen bjuder på.

Känner att jag borde igentligen ligga o sova inför jobbet men solen värmer otroligt jag håller tummarna för hanna som rider andra klassen nu på eftermiddagen o jag har fjärilar i magen ju :) Känner detta kommer bli bra...hm en kille vissla nyss .. tönt låt mig sitta här o sola o sluta glo...

Får snart slita mig härifrån har en massa tvätt att plocka upp från tvättstugan o sen laga lite mat.. sjukt sugen på att hänga med till malmööööö o festa ikväll men måste jobba o ikväll ska det bli extra kul hihi :)

Har hunnit med mkt idag promenad shopping nya barskor o proemnadskor skall dock aldrig sätta min fot på stadium igen väldens sämsta service o personal det e en sak som är säker! Men det e ju vad jag tycker...


time to gooo xoxo jossan

Oj tiden rinner som i ett timglas

Har fått rätt mkt pekfingrar om att jag har slutat blogga och dessutom satt lösenord men men så kan det vara inget jag direkt tar åt mig. Kände väl att jag blev lite trött har jobbat otroligt mkt nu i några veckor och det tär på kroppen. Har dessutom satt igång att hårdträna kroppen dock lite försent kanske men det är som sagt inte andra som skall trivas med min kropp. Det är bara jag själv.

Har inte bara motionerat utan jag har jobbat och hunnit rida lite också och den som vågar säga ngt annat om att jag älskar och är oerhört tacksam över dom ställena jag jobbar på kan ju säga det rakt till mig istället för att skvallra om annat. Som alla vet har man bra och dåliga dagar när man är trött på minsta lilla småsak men det betyder absolut !!! Inte att man hatar sitt jobb och pratar skit.. vi är människor alli hoppa o vi behöver prata av oss ibland.

Lovar att jag skall uppdatera bloggen minst 1 gång i veckan nu och komma med bilder också :) Dock kommer lösenordet vara kvar och den som vill ha de får maila mig...
[email protected] med erat namn :)


xoxo

Finallyyy onsdag

Riktigt fin dag vaknade av att solen sken mig mitt i ansiktet fakstiskt skönt att vakna upp så.. tänkte ligga kvar i sängen hela dagen och bara slappa men efter att ha öppnat balkongdörren så blev det ändrade planer . Mötte upp panda panda i morgonkläder för att röka månadens första cigg .. har inte rökat på super länge sedan blev vi sittande ute på baksidan o solade . .. magen kurrade efter en stund så vi beslöt oss för att prova kamarcafet riktigt gott men de tog aldesles förlång tid .. men men .
Efter det cyklade v vidare mot söder där pandas lägenhet blev super ren och jag solade på tigers balkong innan vi mötte uppe ibbes bror för att sticka mot tivoliparken . bestämt soltrappan som byggts för alla solstekares behag..

Nu ikväll väntar utgång på banken kanske o nu förfest på norr.. skall hoppa in i dushen men först måste jag ringa sötnosen...:)

Bilder utlovas efter kvällens utgång. puss jossan


Hm den sär petra hm finns ju tydligen inte?

RSS 2.0