Smärta

Åhhh 6 timmar igår .. mina handleder mår inte bra idag o inte ryggen eller.. helt sjukt att man skall klara bära dessa tunga brickor o stenar med mat hela sommaren.. får nog ta mig en funderare...
Har så sjukt ont att jág bara har legat o skruvat på mig hel natten.. o om 30 min går jag på ett pass på 10 timmar.. ist för att sitta i en taxi med grabbarna påväg till Tyskland för att bunkra inför sommaren.. illa men men jobbet går först ju som vanligt...

1 dag kvar sedan flyttar vi :)

SLITEN ÄR BARA FÖRNAMNET

Hm bara jag som tycker att man åldras mkt snabbare o sliter ut kroppen tidigare än andra när man har ngt yrke inom restaurang branschen. Fast arbetet inte var ett dugg tunngt stressigt eller var jätte många att servera .. är ju van vid dubbelt så vaknade jag imorse kl 8 när klockfan ringde o jag hade / har så ont i handlederna så jag kan gråta.. har aldrig hänt jag har dessa smärtorna..
Herregud jag har inte ens fyllt 30 redan dags att förtids pensionera mig hehe nej men skämt o sido har kanske fått en inflamation eller ngt för utsliten kan jag knappast vara eller? Tänkte jag skulle prat lite med elona hur hon har det..
Iallafall sjukt bra igåt o gästena var mer än nöjda det är det viktigaste.
Kan säga jag har ätit den mest fantastiska såsen i hela mitt liv dock en cream F sås med soltorkade tomater o lite annat mums sa emma o jag.. men idag får jag stå mitt kast.. måste beställa tid hos läkaren så jag får mjölktabletter .. innna var det bara glass o ren mjölk nu kan jag ju inte ens äta tillagade produkter....:(


Idag kommer min älskling hem dock bara över natten med det kvittar jag LÄNGTAR :)


Blir en sväng inom jobbet i eftermiddag ta tvätten o lite lådor o sedasn träffa amanda :)


Övertid nedräkning sommar

Usch vilken dag fattar inget kom till jobbet pigg som en lärka o efter 30 min blev min ben som gele kändes som om jag gått hela degn o sprungit 1 mil typ..konstigt o efter ngn timme försvann det.. väldigt mysko.
Igår ringde grannen o berättade arr hehe deras badrumskåp som skall vara i lägenheten igentligen blivit stulet i förrådet så nu får jag behålla deras snygga o stora istället heh för att köpa dem .. kan det bli bättre?
Sitter o funderar på hur jag skall inreda min nya lägenhet den är ju rätt lik den jag har nu förutom att det fattas mellan väggarna dom halva väggarna o sedan är det en kakelugn istället för en gadrerob.. så där har jag ju ännu ett problem att lösa..
har ju sjukt mkt kläder som ni säkert vet.. o lösningen som dom har just nu i lägenheten är inget altenativ för mig.. hm var på Ikea för att köpa luckor till bokhyllorna o skulle göra dem till garderober o då har dom slutat tillverka min storlek shitttt!

Måstre vara ett tecken först greys Anatomi bröllop sedan the wedding planner os edan tha playboy mansion bröllop hm undra vad det kan betyda.. hm jag jobbade dessutom övertid idag o passade på att duka o greja efter bröllopet.. o vad hittar jag inte jo 2 knappar från brudklänningen.. mysko....scary....

Nedräkning 2 dagar till min älskling kommer hem o 5 dagar till flytten o sådär 10 timmar tills min jobbhelg dygnet runt börjar .. :)

puss o kram kexchoklad


ps: kanella vinkväll snart :) har ju snart balkong o köpt nytt utebod o stolar :) bara dynor som fattas o en baden baden stol


Day by Day

Fruktansvärd migrän idag igen .. säkert 3:e dagen på raken undra om dte beror på vädret eller att jag spänner mig för en massa olika saker.. mest troligt är för vädert har ju super känningar så fort det skall bli oväder..:(

Idag blev det att stiga upp tidigt för jag o rebba hade en inbokad resa till ikea älsmhult det bästa stället ava alla jag hunnit besöka.. blev en ny tvbänk mattor överkast o en massa annat smått o gott.. inte långtar kvar till flytten:)
Synd att jag flyttar den 1a o att man skall jobba helgen annars hade jag den 2:e suttit i en mega husbikl med cherino grabbarna ner till spanien.. men men jobbet måste gå före annars blir det svårt att betala hyran..

Känns riktigt skönt att sitta under den varama filten o höra hur regnet smattar ned på fönsterblcäker .. önskar du var här o inte så långt ifrån mig.. men man kan inte få allt i världen..
Sjukt sugen på en Tyskalndsresa men pengarna tänk om dom kommer fårn himlen.. blev ju en tv o shopping på Ikea istället för en resa o köpa en massa mumsig dricka.. kommer ju fler tillfällen...

Skall försöka packa det sista imorgon  men tror dock inte jag hinner bli klar med det.. skall ju jobba imorgon ska bli sjukt kul som vanligt:) hoppas det inte blir dåligt väder bara .....

Får väl ladda upp bilder på gamla lägenheten o sedan på den nya :)



Im in love with a guy :)



nedräkningen har börjat

Känner riktigt hur det pirrar i magen av förväntningar :) Blev en väldigt lyckad arbets helg :)

Idag har panda o jag lekt sotare ne skoja bara vi fick låna emmys sotarbil så vi kund ehandla lite o sedan hämta min tv.. har äntligen fått tummarna loss o köpt en plattv 42 tums LG mkt pengar men enligt mina proffs till vänner skall det vara prisvärt hehe :)

Imorgon tisdag blir det Ikea mitt favorit ställe med rebeca har varit o hämtat släpen o myst med min äslklings bebis xante som tydligen skulle sova över hos mormor o morfar inatt igen.. får bli ändring på detta .. o jag skall jobba så lite får han flytta in till stan hos mig.,,, dock efter flytten.
Blir en dyr runda på ikea imorgon usch gåt mkt pengar denna måmaden också från sparkontot...:( men men man hittar väl snart ett välbetalt jobb eller får jag gifta mig rikt hehe .. ngn som ställer upp?

Får väl knyta mig skall upp tidigt men käner inte för det .. har ju så mysigt på msn :)

kiss kiss

Grill

Tänk vad en sådan planerad dag kan ändra sig så snabbt. Var bestämt jag skulle in och jobba ngn time för att få resterande saker på plats innan bröllopet imorgon men säger man att man bara skall plocka lite blir det geanst en massa man skall plocka det är det bästa med mitt jobb det finns alltid ngt att göra. Vi hängd eupp jätetfina vita gardiner fixade med blommor o palmerna o en massa annat var inte hemma förrens runt 4 tiden.
O det innebar ju att jag inte fick träffa johan idag som vi hade pratat lite om men som tur var befann han sig på golfbanan istället och roade sig.. hm kanske man skulle prova golf jag e ju pricksäker på minigolf...hm

Iallafall efter att ha handlat med rebeca snabbt o mkt med kött på maxi begav vi oss hem mot trädgården där dte blev massor av grillning och god potatis mums.. äslkar grilla dte e nog dte bästa som finns .. en saftig bit kött mums.
Få sjukt bra minne av olearys sommaren 2008 jag amanda kik jägermiester o KÖTT!! haha O fasen vad roligt vi hade den sommaren .. glömmer aldrig amandas o mina utekvällar dne sommaren o allt bus på jobbet ... haha
Satt på en förfest där hemma också o tydligen har hon lyckats fota när jag hoppar genom fönstret in till team 3 haha sjukt rolig bild måste få den så jag kan ladda upp.. ser lite baktung ut :)

Efter grillningen blev det soffan o några kalla cider o lite vin mummmmmaaa .. lite synd att man skall jobba imorgon för jag e festsugen till tusen o som vanligt när jag e på G är alla icke på G satt säga..
Skall krypa ner i sängen bara ringa o säga grattis för killarna vann match3n o kan tänka mig dom börjar bli lite runda om fötterna nu... Skall upp tidigt men om john blund inte vill komma så blir det kanske en liten film...:)

Kommer med bilder på söndag om grillningen o såklart lite bröllops bilder :)



åhh vill också gifta mig...

 Förra bröllopet :)


Du gör mig

Super Glad varje dag:)

Time for work blir grillning ikväll o kanske utgång beror mkt på morgondagen

tjusigt värre

Har haft en strålande dag lite seg med att starta dagen men det går över när man väl kommer igång.. trodde dagen inte skulle bli så lång som den slutligen blev men har ju haft en händelserik dag. Har varit och kollat palmerna till nattklubben om de överlevt vintern o sedan lite nya krukor kommer bli super fit.. efter det flöt eftermiddagen på rätt segt.. man tror inte det skall ta sådan tid att duka men det gör det snyggt blev det också som bara den.

Skall nog ta och krypa ned i min underbara säng får bara hoppas att det inte blir åska inatt me behöver sova ut har en tuff helg som väntar på en som vanligt.. vill ju jobba som innan heltid med olika tider eller dygnet runt.. Eller börja plugga som alla säger jag skall göra men lönt att plugga när man inte ens vet vad man vill bli...:/


sitter och pratar lite med :)

natti natt blir åhus o jobbet en runda ,,

Seg

Usch det var länge sedan jag känner mig såhär trött.. Undra om det beror på att jag var uppe till 1 inatt o pratade med johan eller att jag vaknade inatt när det åskade o var livrädd.. kan säga det inte var mlt kvar av kuddens normala form imorse när jag bäddade sängen haha

Sitter jag i en bil o tittar på ovädret tycker jag det är hur underbart som helst men är jag i lägenheten eller på ngt annat stället är dte fuktansvärt... usch Hemskt..
Skall klämma i mig lite frukost sedan väntar jobbet.. skall duka inför bröllopet på lördag älskar verkligen bröllopsmiddagarna:) man får lite fina ideer till sitt eget bröllop.. haha vet en som började svettas när jag sa det igår.
MUms vilken god pizza vi åt igår:) och vilken överraskning

 Rätt packade förra onsdsgen undra om de blir repris ikväll.. lutar lite åt det faktsikt

Just me

Tänk om alla bara kunde sköta sig eget liv och sluta klanka ner och se ner på andra herregud vi lever inte på medletiden längre alla människor är lika mkt värda.
Som ex en mkt nära vän till mig var i tidningen idag o kollar man k-bladets hemsida så är de genast mkt kritik för han har sökt få jobb. Ge er säger jag bara . Jag har sökt hur många jobb som helst men de jobb jag har nu som jag knappt försörjer mig på har jag fått genom kontakter och att man hoppat in på olika stället för bara några timmar. Alla arbetstillfällen ger dig möjlighet att komma vidare.

Imorgon blir det inget mys med äslklingen i parket har tillbringat större delen av dagen med min hund xante ella o amanada i bara bikini o sedan en långpromenad som avslutades med en mumsig frukost luch hemma hos amanda :)
Blir istället ett dubbelpass med dukning städning och sedan kanske ett hemligt uppdrag. har hunnit städa golven riktgt noga idag om jag orkar och det finns tid öve imorgon skall jag städa skåpen så det blir mindre jobb när man flyttar :)

kommer lite sköna bilder imorgon tänkte jag

puss o kram

ps att en människa man inte träffat kan vara ett så stort stöd trodde jag aldrig :)

lugn o ro

Riktigt långsam dag har det fakstiskt varit förutom att klockan rusade iväg hade tvätttid o jag tänke de går snabbt så jag gick upp 2 timmar innan jobbet o tvättade men men ack skulle ej gjort det.. kom för första gången 2 min sent till jobbet men det gjorde inte så mkt för jag han diskutera lite med carlsberg o chefens o deras möte var inte slut.
Så efter en trevlig diskussion gick jag för att fortsätta duka o förbereda inför middagen på söndag.. faktiskt väldigt skönt att få det färdigt o slippa hålla på med det och maten på söndagmorgonen :)
Lite fjärilar i magen men jag brukar ju jobba middager o laga mat men då brukar det vara fler som jobbar runt mig o som har gästerna .. men det fixar jag lätt som en pannkaka:)

Dagen har efter jobbet flutit på ganska långsamt har träffat mamma en runda suttit med liter pappers arbete o sedan hade hanna panna o jag en myskväll med handling på maxi o massa godis o sedan tog vi oss friheten att sola oss lite. Kommer sakan dig stumpan men du ska bara var iväg 4 månader det går snabbt. Jag har ju en massa järn i elden som skall smidas... flytten jobb och söka vidarutbildning...

Imorgon blir det avskeds kväll för hanna dock ingen utbgång för min del fick nog av onsdagen och dessutom mkt jobb på söndagen men det blir en stund med vänner och god mat iallafall :)

ka krypa ner  o susa kudden nya lakan e dte bästa som finns kanske får man sällskap denna helgen med om vännerna inte festar ihjäl honom..

xoxox jossan

Ps: snart sommarpremiär teaterbaren ses vi där?

KAOS

Blev en dag på stan med amanda först innan dagen började på allvar hade dock en liten huvudvärk som inte ville släppa igår därför blev det igen promenad igår.
Blev istället för att vila en riktigt bra förfest som slutade i total fylla för mig och amnda .. kan ju bara svara för oss hihi ni andra tråkisar gick ju batra ut typ 15 min sedan begav ni er hem tråk... iallafall har minnesluckor från hela banken vet att jag har gjort bort mig men det bjuder jag på.. minns heller inte fyllesamtalen eller att grannen fick öppna för mig haha.

Dock minns jag att vi kidnappade  o drog till statiol för att mumsa mat haha stackare han var nog chockad den lilla stackaren men men det bjuder vi busungar på :)
Antingen var korven gammal eller är jag för gammal för att dricka hm kan säga att de är ingen bra dag idag .. hm gör inte så mkt man tappar väl kilona o vädret suger otroligt mkt.. skall försöka få ner ngt i magen ....men tror inte det blir ngn dunder succe...

Blir en dag framför datorn och tv-:n har jag tur kommer kanske min snygging förbi efter han jobbat.. blev nog smått sur när jag ringde han inatt hihi ops**

kommer bilder och faktiskt en film senare när panda kommer från jobbet o kan skicka över allt::)



Hm kom att tänka på det det pratas väldigt mkt skit just nu och jag kan säga det själv det är inget mellan mig och  I och det kommer aldrig bli ngt. Och för er som tror att jag kommer ta hennes plats har aldeles fel för er. Jag har hittat ngn som är bra för mig och THATS IT. Tänker inte göra några misstag. Så sluta håll på att snacka om nattliga resor o bla bla bla tro på er själva och dom ni håller kär. Och ngt som många måste lära sig inkl jag själv som höll på att splittra oss man kan vara jätte tajta som vänner killar o tjejer. det har jag lärt mig och börjat förstå. kan säga att jag tycker det e det bästa att ha en eller flera killpolare att umgås med och kunna prata om allt. men visst jag föredrar mina godingar mina girls såklart :) 

Det går på rätt väg UPPÅT

Så jävla fint  fick beskedet idag att jag får lägenheten undre mig dte kommer ju innebära många stunder med sol och drickar litervis med daquries o massa rosevin kommer inte vara en massa jäkla trappor heller att springa i :)
Jag som precis gjort min adressändring o en massa annat skit som atrt måla om.. kommer dock behöva måla köket för dte är mintgrönt annars finns det inget att anmärka..
Måste dock samla ihop ett gäng som kan hjälpa mig att flytta grejorna tur man har hissen utanför o bara skall åka ner och öppna dörren o håva in allt hihi skönt måste vara den lättaste flytten.
dessutom det bästa av allt är att rebeca kommer ta över min lägenhet hihi så martin  4:e våningen rebeca 3:e våningen och jag kommer bo på andra våningen fan vilket ös:)

Har typ legat vaken hela natten efter en trevliug kväll med rebeca martin o några mer.. skall skaffa segel att sätta över balkongen fixa med garderover är bara typ 1 !/2 måla köket o måla hallen.. kanske ska bli målare trots allt hihi nej bevare mig.

Snart dags för jobbet klyftpotatisen står i ugenen och kycklingen steks mums vattnas i munnen på mig.. är dock sleten o hoppas allting klaffar perfekt på jobbet...

puss puss

Longing:)

Kom hem fårn jobbet för ngn timme sedan har haft mkt att prata om efter helgens bravader trivs som en fisk som släppts ut från en liten skål mot ett öppet hav .. lycklig är ordet full av förväntan..
Sitter o myser med tända ljus o kollar på favo programet sex and the city måste skaffa hela boxen eller kanske ladda hem hela serien.. dock inte förtjust i filmen som dom gjorde...

Helgen närmar sig med stormsteg ser fram emot denna helgen och vad den har att erbjuda,,, vem vet kanske fler vinkvällar mera shopping på stan men framför allt fler arbetstimmar... jag  e aldrig ledig men dte är smällar man får ta känns det som.
har dessutom en hel lista att bocka av med saker att göra och som skall hinnas med hlst innan nästa vecka är slut men hur i hela friden skall man hinna? Sommarsäsongen med jobb närmar sig också obehagligt som ett krypande åskväder.. känner att nackhåren börjar resa sig speciellt när ryggen inte är i form alls.
prio ett på min lista är att boka tid hon min kiopraktor och massagespecialist som har sin studio aldeles bredvid min lägenhet. O så måste jag ringa o jaga min hyresvärd vill bli av med den förra hyresgästens saker i källaren o jag vill ha mina golv vdgjorda som du lovade!!

Idag har varit en rätt blåsig dag med massor av shopping .. shoppade nya underkläder o nya jttesnygga jeans o ett linne.. skall lägga upp bilder senare om jag orkar. sedan har man jobbat blev dock ingen jogging med rebba ikväll för jag jobbade sent... rätt skönt ändå. Frös innan idag lite när vi käkade mums kyckling på bagles men nu ikväll när jag gick hem var det underbart väder kanske var det pga alla goda nyheter o mitt glada humör eller var det bara vårkänslor... kan knappt fatta att för ngn vecka sedan var vi ute och sprang i bara korta shorts o linne ....

Just de kom att tänka på ullared nu när jag borstade tänderna snart läggdags att när emmie o hanna firade min födelsedag men en runda till Ullared hur galet dte blev när våran vagn försvann.. hm vi har planer på att rulla dit innan hanna åker utomlands o jobbar i 4:a månader.. vem ska jag nu roa mig gråta hos o supa med?? Isf det lär inte bli så mkt ledighet ändå tyvärr.. men men bara att bita i det sura äpplet.. blir väl mkt ledig till hösten..

Time for bed har lite hopp om att slippa sova själv denna helgen.. har ju börjat få en dålig vana..

glöm inte kolla teaterbarens nya hemsida www.teaterbaren.se


Du tror jag Vet

Du tror allt är så enkelt du har själv satt dig i den sits du är och jag kommer inte ta tillbaka dig du kan får känna av hur det är att vara singel hoppas verkligen du tänker igenom dit liv och tar ditt ansvar du har passerat åldern då man skall bete sig och veta vad livet ger och vad livet tar. Vi hade vårat lilla roliga pch jag såg aldrig ngt allvar och nej jag kommer inte ta hennes plats.

Som vanligt när jag är ledig så regnar det har varit en rktigt kass dag har mått väldigt illa och bara sovit nästan var dock uppe tidigt jag och lilla mandy för ett hemligt beök ihop hihi men efter mådde vi bättre, o sen hälsa jag på efter att ha sovit hela eftermiddagen på hennes jobb.. snyltade fakstikt en kaka mums ..

Nu blir det en lång motionsrunda med rebba o hanna .. vill inte du skall åka hanna du ska stanna kvar här o supa med oss andra i sommar.
har hänt väldigt mkt under helgen o förra veckan kommer snart en lång udatering på detta men ikväll e det fest som gäller ja jo jag vet det är tisdag men såhär festar krogfolket hihi

puss

RSS 2.0