illa

Inte sovit ett piss inatt bara legat o ändrat ställningar bytt kuddar öppnat balkongdörren inget har hjälpt nu grusar det i ögonen och jag har en skit tuff arbetsdag eller 2 fraförmig där jag borde vara utvilda för att fixa detta ack ack hur skall detta sluta?
Måste ta tag i mitt LIV!

måste sticka till jobbet nu kiss kiss

Oj

Märkte det var ett bra tag sedan man bloggade här inne.. tror närmare bestämt det är 2 veckor sedan eller ngt i den stilen :) Men det e ju aldrig försent att börja updatera lite igen.
Har dock jobbat mkt sista tiden och haft ganska mkt annat i luften däav lite dålig updatering tyvärr. år svar på Onsdag om stalljobbet . Hoppas verkligen för jag saknar hästarna.. kanske inte direkt det jag vill jobba med på heltid nu men men det e hård bud i jobbträsket.. o man får man inget stöd av sverige när det gäller bidrag eller annat.

I fredes fick jag en av de bästa överraskningarn på länge. Theres kom från Kävlinge och hälsade på vi var ute och käkade på Class och sen lite dricka hemma hos mig innan det var dags att krypa till kojs.. Jobbade som vanligt dubbelpass på teatern och sne nattklubben : ) En av de bästa helgerna på länge och ett besked som jag väntat på länge var positivet :) Nu är jag inne på rätt spår :) yjohoo

Nix pix dags att sticka till jobbet sen o hörs jossan

Var jag mig i välden vänder

Vaknade och var riktigt dåligt imorse undra vad det handlade om .. kändes som om jag var jätte dålig usch ..la mig aldeles försent också men det är svårt att ändra sina vanor när man jobbar kvällar o nätter... dessutom jobbar jag ju inte ofta dagtid mitt i veckan o då blir det som en dålig vana typ.. Hm jag har inte ätit ngt olämpligt heller o fredrik blev inte dålig igår.. ngt är nog inte sådär super me dmig.. är trött som en sömngångare migrän ont i magen och migrän.. kan dte bli värre??

Idag har jag spenderat större delen av dagen i Åhus med min underbara mormor och morfar men framförallt legat på golvet o brottats och kelat med min älskling.. så fin o ny duschad .. kan tillägga att jag möttes av två tunga framben på axlarna när jag steg innanför dörren min underbara xante.
Önskar bara att dte är annorlunda men det blir det antagligen.. får börja bestämma mig om jag skall stanna kvar i stan eller jag skall göra det enkelt och lätt att flytta till Åhus ..

Ikväll blir det antagligen utgång.. skall ta och äta lite sallad och sedan får man väl promenixa till Banken och mötta upp resten som kollar fotboll eller kan jag sova 30 min och sticka bort till panda panda och regeringen som är och tränar handboll.. <Hm svårt val??? Känner mest för att dricka lite vin tända ljus och se en bra film under flera lager täcke...
Fråhan är skall du bråka idag också o sitta o dricka öl i din ensamhet sweetie?? hm trodde väl det hahaha...




<3

Din blick i bilen den kvällen
Hur du plötsligt överraskade mig första gången vi träffades
Du fick mig att skratta
Känna mig värdefull självsäker inför dig och världen kring oss
Det fanns inga bekymmer i världen

Den natten
Det leendet
Att vakna var ej fröjd att se sig sova vakan upp din blick
Hur du strök händerna över min kropp
Du fick mig att vaka upp bli som en ny människa livet helt underbart
Men stagda nej ja nej ja ne jag..kanske

Vad händer... var är vi nu... ingenstans på två olika håll och mot olika mål men vi kommer ha en sak ihop gemensamt som kommer påminna om oss båda ...

hm jag e trött nu o träningsvärk ... Åhus om 8 timmar trevligt och det skall bli gott med mormors mat o en gosig bebis xante:) min bebis ju:) hihi

Snart barjobb i Ystad :)

Tjat lögner och kärlek

Hm var skall jag börja igentligen .. har inte direkt otk o motivation att blogga men tydligen så går det när man tjatar på mig.. har lagt märke till att antalet läsare har ökat ganska mkt under dagarna jg inte bloggat. har nog inte bloggat sedan helgen.
En av de bästa helgerna på jobbet eller vad säger man .. NOTE välte typ ut 2 öl o jägermeister katastrof är ordet men så kan de bli nä man är lite trött o skallen..


T-baren 20 + 2009.03.07 Affe , jag  och sofia





Taxi_!!!!

Om man skall vara lite skrockfull så säger man ju att försvinner en kommer det alltid en ny . Kan tilllägga att min nya bekantskap har gjort mig till en mera förstående människa och inse att en Kollega verkligen inte bara kan skita ut sig själv utan nej denna personen vill fan inte arbetets bästa nej nej han vill verkligen göra det sämsta för arbetet som försörjer han. Visst det e fan inte lätt där och det e massa strul men för helvete man kan bete sig på ett vuxet sätt mot kunder kollegor och allt annat runtomkring. Det e inte dagis vi jobbar på utan en arbetsplats.

Sen när man har kvinnliga kollegor är det INTE ok att skicka sexsms sex skämt eller tafsa . Är det så jävla svårt att förstå? Ibland undrar jag varför jag inte amnäler dom ... som alla andra gör men nej för jag tror fortfarande inte det om dom speciellt inte när man ställt upp för denna person som fan och suttit många timmar hos denna då han var riktigt skadad och sjuk. Och hur denna då kan bara sig illa åt prata skit och vill fördärva för mig .. jag förstår inte hur denna människan står ut med sig själv. Men rätt förståligt då över siffran 4.

Tycker ni borde skämmas när ni inte sköter er och bråkar med kollegorna. O om inte för företagets framtid och överlevand mkt står på spel i dessa hårda tider. Vakna för fan. Ni är ersättningsbara fast ni inte tror det.



Igår var jag och fredrik hemma och lagade mat i hans lilla kök skit trevlig har börjat fundera på att plugga vidare till kock hm svårt. >Efter en tur till elgiganten för att hämta mitt batteri blev dne en lång cykelrunda där fredrik behöver träna på sitt flås heheh

Skall städa lite och lite annat hörs kanske ikväll
 puss

så snabbt förändras ens liv

orkar inte ens berätta.

skall iväg till jobbet o tänkte ta datorn med mig.. mkt dötid idag skall nog försöka vila lite.. har en fruktansvärd huvudvärk och ögonen usch skall inte diskutera dom helt rödsprängda och tårögda ..ser hemsk ut.
jaja jag repar mig..

ps: tack fredrik för att skojade bort kvällen med massa skitprat o mums ... behövdes ...

Kiss Kiss

Så dags att bege sig mot jobbet.. blir tydligen dubbelpass idag också hade inte räknat med det men  fick ett samtal att jag måste komma direkt efter jag avslutat jobbet på T-baren.. hm lite blandade känslor inför det men men sådant är livet. Kan ju ändå inte lägga mig halv 11 så det kvittar blir nog bättre att jobba efter teatern några timmar och sen hem och sova till 12 o börja jobba 13:00-04.00...

Sitter o småsover frmaför Top model hm smink eller utan smink fofgrafering gar dom .. kanske hade varit ett moment för min fotning hos Niklas? Skall maila över en önskelista på vad jag vill göra.. hade ju måltorka eller ide torka sista han frågade vad jag ville göra för plåtningar..

Åh super härlig festmusik dunkar ut högtalarna..ett glas vin hade suttit fiiinnttt en dusch o sen förfest.. åh sugen men men  bara 5 arbetsveckor/helger kvar sen kan jag skaka rumpan lite o slå klackarna i taket...
Tjingg tjpongg


kiss <3

Hallelujah

Finns det ngn bättre sång att lyssna på när man är oerhört glad och lugn i själen? Hm finns säkert ngn men denna är faktiskt men favorit när jag e glad och ledsen.
Vaknade för ngn timme sedan .. tråkigt men en tum säng som bötjt svalna men så kan det ju vara .. möttes dock av e ilsken telefonsignal usch men dte var mormor som ville kolla läget o undrade om jag kom ned till Åhus i veckan som kommer..
Åh det skall jag ju.. tänkte ta med  ritningarna och jämföra med dom som redan finns.. vet ju ej om mina plane funkar me ledningar o rör o vatten.. hm Hoppas verkligen det stämmer för det hade blivit sjukt fint.. synd man inte har pengarna till att förvärkliga sina drömmar.. men kanske har jag tur om ngt år.. vem vet .

Ta dagen som den kommer och lev den som om den var din sista i livet. Man vet aldrig vad som väntar dig några sekunder bort.

Får väl stiga upp dusch o fixa till mig.. mamma slutar snart o jag skall börja jobba runt 5.. om allt blir som planerat. Blir en lugn kväll kanske ett glas vin skall som sagt jobba dubbelt imorgon ...:)

 
Hm ny kruka fråbn ikea:) Men lite bekymrad eller stolt blomman hade en levnadstid på 3 månader enligt säljaren jag köpte denna i november så en snabb matematisk uträkning mina blommor är 4 månader och 2 veckor hihi men jag har ju gröna fingrar


Räknar ner

Snart är man inte ensam :) skönt har ju varit en händelserik dag ,, turer till balsby o en sväng inom elgiganten.. så snart ha man en fungerande bärbar dator som man kan ta med sig utan att behöva en strömsladd :) helt underbart ...
Sitter och kollar på den nya flygplans serien på 3:an hm säger väl att jag är inte riktigt impad.. gillar nog bättre kustbevakarna eller gränspoliserna.

Skall ta en promenad innan hjärtat kommer hem .. får höra om hanna eller panda panda hakar på så man slipper gå ensam i mörkret..

2 timmar kvar

Nu är det bebis dags:)

Värsta husmoren känner jag mig som.. har lagat lite pasta o tomatssås , bäddat nya lakan så jag kan sova ordentligt inför den tuffa jobbhelgen som kommer.. ser typ ut som förra helgen o den innebar förlite sömn tyvärr,,, men så kan det gå. jag har hängt upp en tavla full med bilder på min bebis.
Saknar honom så mkt min xante bebis men men tänke ha honom hela nästa vecka om jag inte jobbat ngt pass mitt i vecka...får se hur det blir.

Blev en roadtrup föreläsning shopping och ikea tripp med Langen igår riktigt trevligt faktiskt haha skall nog skaffa gps .. men men vi kom fram iallafall. Får väl lägga upp lite bilder om jag hinner. har massor av tvätt som måste fixas och så väntar jag på 2 madrasser till sängen. Har kommit fram till att den är så jäkla ostabil med 30 cm höga ben så jag tänkte lägga dubbla madrasser så blir det samma höjd och förhoppningsvis smidigare.
Hm en uppmaning till ikea kanske skall ha personal som inte bryter för mkt om dom nu inte klarar det svenska språket som denna person inte fixade igår så kan man väl för fan prata engelska när man kommer därifrån och kunden ber att man skall prata engelska istället... hm aningen drygt må jag säga och irriereande o svaret jag måste prata svenska för att lära mig det pytsan!!!!!





Sightssinngggg

Hm har varit många rundor i malmö lund sedala med omnejd.. hm fullt upp idag har även hunnnit shoppa lite med panda panda och nu väntar en ganska stillsam utgång hoppas jag men ack ack vet nog vad jag har att vänta mig. Tänkte faktiskt gå ut nykter eller ja nästan..
har just påbörjat min första cider.. rätt smart kanske när man skall montera lite hyllor gardiner imorgon och dessutom inte ätit mkt idag..
Suck det tog sin stund att hitta ikea

lyckan spirar

Ja precis somm alla vårtecken just nu..snödroppar tranor och fåglar som sjunger i träden utanför mitt fönster. Har nog en väldigt bra dag .. sitter i mina nya fina underkläder sjunger högt till musiken som spelat på radion I wish i was i punk rocker with flowers in my head åhhhh
O vad livet kan vara underbart bara pågrund av några väl valda och skrivna sms som väcker en på morgonen.. kan dock också erkänna att jag dra på smile banden för jag är i tidningen:) visste det är bara min rygg och hår men va f'n hehe bilden är från alkoholföreläsningen ja berättade om innan -.....

Räknar dagarna ... spännade

har suttit och rensat en massa bilder musik och en hel del sms från mobilerna hemskt vad man hittar mkt skit som man samlat på sig under gångna året..
Trodde man skulle vara ledig idag ack ack ej efter 3 dags för Malmö o nu skall jag ducsha sen blir det att hämta pandapanda på jubbet juuuu :)

Lovleyyyyyy

Im in total love

Its only the way

Blev lite shopping på maxi igår.. var lite gtomt i kylskåpet tyckte jag.. vad skulle jag göra utan mina underbara vänner som finns där när allt annat i livet sviker?
Inte mkt kan jag säga och ni vet själva vilka ni är.

Idag blev det lite sovmorgon... Har hunnit med ganska mkt tycker jag .. skall snart slita mig från ritningarna på huset och bege mig mot söder där det skall inhandlas och tillagas en middag till mig och fredrik.... stackarn är också arbetslös nu.. hm känns som vi kommer umgås mkt om dagarna i motionsspåret för nu har han ingen ursäkt till att vi inte skall börja cykla haha

Efter middagen tänke jag hinna med en promenad om jag inte måste skynda till jobbet. lär ju inte hinna med ngn promenad efter jobbet för man e nog hemma sent.. är fullsatt ikväll... skönt .. hoppas kunna se föreställningen också men sådan tur brukar jag inte ha.. men man skall aldrig säga aldrig.
Sen e jag ledig 2 dagar -... suck vad skall man göra då*? och ingen TP att terra ... :(


måste sticka nu puss puss

ps glöm ej kolla Tiqer . se och se om ni fastnat på bild hos en av k-stad bästa vimmelfotograf.


Går under

jag orkar inte mer nu botten är nådd

Morgonstund har guld i mun

Mamma ringde och väckte mig runt 7 imorse för att tala om att hon var påväg med xantebebisen till mig.. hade typ glömt det eller nja lite.. har ju annat just nu i huvudet som tar mkt plats i hjärta kropp och själv.. att det skulle bli så var ju inte direkt tanken...
Men efter att ha funderat ngn dag o flera timmar på nätterna börjar jag inse att sanningen är inte alltid de bästa.. dte e inte alltid bäst att vara ärlig.. skulle kanske gjort annorlunda men varför jag var bara ärlig och ville inte dölja ngt för dig... men tyvärr fick jag ånga min ärlighet.. men det är kanske ännu inte försent.

Blev en riktigt härlig morgon promenad 2 timmar var vi ute och vi sprang fakstiskt lite av linnerundan haha o när jag pratade i mobieln passade du på att sticka min underbara älskling men du kom snabbt tillbaka.. börjar äntligen bli lite vett i dig haha min sötnos ... usch tiden går så förbaskat snabbt fick hem lite kort som jag framkallat o tänk att det har gått 1 1/2 år sen jag fick hem dig.. dock i ett format som passade precis in i min famn...saknar din valppäls lite ..

Nu när det e dags för dagens andra långrpoemnad hgar det börjat regna .. detta suger verkligen har regntäcket i Åhus o bläää hatar när de regnar.. mår konstigt , feber igen trött och sliten kan dock vara efter helgen men jag sover jättedåligt och drömmer mkt... kan det bli sommar ?
Skulle igentligen till studion men jag orkar inte.. får väl slänga iväg ett sms o sticka dit imorgon.. kommer avundas killarna som nog e lite bruna efter en vecka utomlands...Vill också iväg nu... o isoammar lär det bara bli en massa jobb o ingen lyx alls... får kanske ta en resa till hösten istället då..

Har inte suttit på latsidan idag bara utan jag har suttit med lite schema o likande .. blir jobbdag imorgon för min del.. skall försöka handla lite också imorgon..
Ngn som har förslag på vad man skall laga idag? Hm xante har ätit torrfoder ris bröd ochlite rester från bacongrytan som jag gjorde i torsdes om jag inte har fel?

dags att slänga på lite smink så man ser yngre ut.. skall ta en promis förbi pandapanda o sen hem till fredrik o dra med han till hammarsjön..


tjinjj



tycker sjukt mkt om dig TP


Work och tårar

Nu e det dags att bege sig mot jobbet igen..

Har inte blundat under hela natten förutom för när en tår rullade ned för kinderna.. en blöt kudde har värmt mig ...har inga ord är helt tom orkar inte längre.

RSS 2.0