Dags igen

Var så underbart att bli väckt så mitt i natten :) Tur man hade hunnit sova ngn timme för ja... Nu e det dags att bege sig till jobbet igen hat typ fått 5 timmars sömn men det har verkligen inte gjort ngt fast man skall jobba 14 underbara timmar... fast det känns:)
Men jag är lycklig som få och det var och känns som hundra år sedan sista :)


Skalla försöka blogga under puasen/lunchen om jag hinner :)

Kiss Joss

>3

Åhh det känns så bra:)
Kommit henm efter en hektiskt kväll på jobbet fullt av teaterälskare och en kväll när man har städat :) jag älskar fakstiskt mitt jobb.. undra hur många som tycker om sitt jobb.. läste innan idag när jag hade rast om en tjej som hade skrivit en massa om sitt jobb och fått sparken.. undra om hon ångrar sig?

Efter jobbet blev det en mkt trevlig runda bort mot lönnbladsgatan på en härlig och underhållande förfest.. blev några groggar.. o nu skall man lägga sig och sova.. behöver sömnen för det blir många jobb timmar lördag och söndag tack och lov får jag säga..
Väntar på att gubben skall ringa och kanske hämta nycklen...


puss puss jossan
kan tillägga att jag bloggar mer imorgon om festen och jobbet i torsdes :)

Är vi andra efter eller har ni bråttom?

For en rysning genom kroppen imorse när jag vaknade har ingen aning om varför smärtan i ryggen har nästan släppt .. kanske hjälpte motionsrundan med hannah igår eller var det kanske bara spänningar.. hade dock läskigt ont fakstiskt så har jag aldrig kännt innan.
Har trott det varit torsdag igår jag är makalös så var det förra veckan också .. hopplösa jag.. men så kan det vara så jag har förväckslat mkt hehe som ni nog märkt.. det är inte förrens imorgon jag jobbar..och sen kör jobbhelgen igång,, hade varit så skönt att få åka iväg och ta det lungt slappna av nnjuta av solen sippa på en god drink och bara njuta av livet.. men det skall tydligen vara så svårt?
Får väl ta en restresa själv om ingen vill följa med mig på färden... tänkte övertyga panda panda om att vi skall åka om ngn vecka men jag lyckas nog inte eller panda ?????

Kan dock tillägga att jag vaknade av ett morgon sms :) mysigt men efter att ha vaknat till liv slagit på laptopen och börjat dricka på mintteet som jag spotta ut typ när jag läste att en va mina förredetta bästa vänner skall ha barn..fattar liksom noll.... typ i sommras när jag och John serarade så flyttade dom ihop liksom allt har gått mega snabbt.. kanske lite för snabbt enligt mina normer men sådan är ju jag...

Visst flytta ihop tycker jag får eller skall gå fort för man vet o känner om man passar ihop men ett barn är ett barn och inget man bara skaffar sådär..barn är ett liv som man kommer ha resten va livet som man skall kunna ge ett bra liv bra uppfostran.. o mkt mkt mer.. Så resornerar jag att ett stabilt längre förhållande jobb bostad sen kan man börja:) men det är upp till er alla där ute ingen kritik utan bara hur jag ser och tänker på saken..

Idag hade jag behövt tvätta o storstäda lägenheten får se vad det blir utav det ... känner ingen ork eller ngt idag.. all min glädje är bortblåst för dagen .. för dagen hoppas jag.....


Sara och Jag Bulgarien  Sunny Beach Ballaton Hotell 2 veckor 2007

Shoppa H.....Hehe

MMM ja jo jag har fakstiskt shoppat loss lite fick en underbar lön fakstiskt så jag tänkte jag skulle unna mig ngt fint faktiskt.. vet vad du tyckte jag skulle köpa men nic pix hittade mina älskade stövlar som jag velat ha länge så jag så jag bestämde mig för att slå till direkt.
Har faktiskt haft turen med mig idag för jag fickade med hannah  på Darins idag o då träffade man ju på rille o kompanio skit längesedan man träffades.. inte blivit så direkt efter att Olof flyttade till O- Hamn tyvärr...:(
Sedan han vi en runda inom systemet o sen planerad jag att hämta upp mamma.. siken tur jag hade för precis när jag rundade kröken stod mamma och låste så det passade super fint.. så vi kilade upp till mig och laga lite ris . Hade hunnit med att fixa grytan som putrade fint på spisen :)
Efter att ha bjudit mamma på bacon gryta så styrdes stegen mot stan igen  för att möta upp pandapanda :) för ännu en vanilj latte o lite shopping :) Finttttt

Tänkte jag skulle vila lite har fruktansvärt ont i ryggen igen .. hoppas bara det inte är inflamation igen.. sen blir det nog långpromenad med hannah :)
Funderar lite på utgång ikväll.. sjukt fint isf me nya ljusa stövlar min nya tunika o leggings.. tål att tänka på.. glömde dessutom nämna att panda panda o jag köpt väldesn snyggaste jacka.. ni som sett mig srpinga på stan vet redan hur sjukt snygg den är :)

puss puss
 Jacka Sandelins 699:-
 Vagabond 1299:-
ponken jobbar ikväll me ;(

Blää

Ingen sovmorgon idag heller har sovit riktigt dåligt kanske beror det på att det händre så otroligt mkt i livet nu.. eller för att jag vaknar av träningsvärken.. gjorde 3 /  gånger10 sit ups igår innan jag la mig.. säger att jag ångrar det FETT!!1
Har sjukligt ont i magen hahha men rätt åt mig det e ju snart sommar och allt räknas nu:)

Fuskade fakstiskt igår på jobbet och drack lite cola och en fettis bulle men jag skrapade bort dne äckliga mandelmassan hehe

Nu e det dags att fixa sig lite sen väntar stan på mig och hanna o sen skall jag nog hinna sola lite med panda panda såklart:)


tjingg

Hjärtat bultar lite smått:)

Lite bilder

Vackert

Nyss kommit hem från jobbet helt slut efter detta passet.. kan nog vara att kroppen är lite trött har en super träningsvärk i magen..usch.
Hittade lite bilder från snöovädert o lite på hannah :)
Skall sova nu och krama kudden


Mysigt

I form

Igår var jag verkligen inte iform.. kände det direkt när jag begav mig till hallen för att träna ... o samma otur som vanligt när jag inte är på topp... vi hade typ fyspass hela jäkla träningspasset... fint är den enda kommentaren.
Behöver nog inte ens berätta hur jag kände och mådde imorse när jag vaknade.. hade ju siktat in mig på en sovmorgon för jag jobbar kväll idag också. Men kan tillägga att dock blev detta inte fallet...

Hade också bestämt med vaktmästarna att dom skulle fxa lägenheten kl 13.00 , nu är klockan kvart över och ingen syns till eller har hört av sig. jag har faktiskt andra planer såsom att träffa panda panda o fika och ta en solning till varmare bredgrader och sen slutar mamma runt 3 så då skulle hon bjuda på lunch... och sne blir det hem o göra sig fin för jobbet ikväll..
Och alla som känner mig så är jag ju en planerings flicka hehe älskar att ha att klappat och klart .. o jag att det finns på ett whiteboard tavla innanför dörren o sen i almenackan som nästan alltid följer med :)


PS . Jag har gått vidare men du tycks inte förstå det. jag bryr mig inte om dina samtal , dina promenader förbi lägenheten eller ngt annat. Du får gärna prata skit om mig. Men jag kommer alltid och fortsätta blicka framåt och gå rak i ryggen för jag har INTE gjort ngt fel .DS


XoXO från en lycklig jossan

Livet har tagit en oväntad vändning

Ja ni som känner mig väl vet ju vad som har hänt i dagarna :) Och ni som inte tillhör närmaste vännereliten kommer nog märka det :)

Kom nyss in efter att ha varit ute på en lite uppvärmingsrunda inför kvällens handbollsträning., kan dock tillägga att jag inte blev ett dugg uppvärmd , detta pga jag hade min nya jacka och det var så fruktansvärt kallt pch blåsigt ute.
Passade på att svänga inom panda panda på kondiset o sen mamma på hemvägen alltid mysigt att få en kram av mammsen träffar inte henne direkt varje dag som för..

Nix pix nu skall jag ställa mig och laga lite käk..

puss i ljjumskennnn


Konfundersam

Kanske kanske inte
kanske kanske inte
Åhhh jag vet ärligt talat inte ett jävla skit just NU!!!!!!!

Kan det inte vara Tisdag så mna kan jobba igen o sen helg då man jobbar dubbelpass fredag lördag söndag och nattklubb såklart I Really LOVEEEEEE ang Longing.....


Förlåt....


På Burgas Flygplats hem resan

Im back

Var iallafall det för några natta timmar igår iallafall :) Kändes så jävla skön men jag hade hellre suttit på kontoret istället för i en bil o snökaos utanför dörren men men jag älskar ju snön.

Blev sent och e långdag på jobbet igår konstigt nog stod inte tiden stilla som jag trodde den skulle göra men det var kanske för att jag hade ngn att jobba ihop med .. men jag fattar inte varför första akten inte kan vara i 1 timme istället för 1 1 /2 drygt säger jag. Ikväll blir det dubbelpass som vanligt.
Gick upp för en stund sen usch .. var hemma halv 6 från jobbet o upp kl 12 .. känns i kroppen har slängt i mig en sallad nu innan jobbet.. får nog laga pasta på jobbet som igår.. men massor av ketchup mumma :)

MMM får väl se om denna man kanske passar mig bättre .. dock det återstår att se och jag jo vet att jag blir skyldig dig massor isåfall men man skall inte ropa hej förrens man är över bäcken som man brukar säga..

Vill inte jobba hade hellre legat hemma o kollat på film o tyckt synd om mig sälv för jag inte sovit hahah.. men men jobb jobb som vanligt är ju ledig måndag + onsdag torsdag så det knallar och går..

Blir nog åhus imorgon:)

xoxox jossanMIn BEBIS!!!!!

time for work again

Drömt en massa konstiga drömmar hela natten.. och det hemska är att minna drömmar brukar vara sanna hoppas verkligen inte det.
Har nyss avslutat en mumsig och het pasta o köttfärs rätt som jag hann tillaga innan jobbet.. skall bara byta kläder sen r jag på G.
Hoppas på utgång efter jobbet får se om ngn är sugen på att hänga med...

Finns på mobilen som vanligt xoxo jossan

Bartender frimus

Finally friday

Och som vanligt när det är helg är det ju dags för mig att jobba.. rätt nice o skönt att jagh bara jobbar helgerna.. dock är det tråkigt att bara gå hemma om dagarna men så kan det vara.. Kan ju glädja mig att jag iallafall har lite jobb och inte är helt arbetslös.. Har liksom inte direkt lust att flytta hem. Har man 1 gång flyttat vi man inte flytta hem igen.

Vem fan ringde mig halv 3 inatt på Dolt nummer?? Kan tillägga att jag ångrar jag inte svarade o att jag bara tryckte på ljudlös. ännerna o jag har dock våra aningar om vem som ringt men det utvisar sig kanske me tiden.

Idag hra mandy o jag varit o röjt bland snön på stan har sprungit fram o tillbaka i olika affärer .. lyckades faktiskt hitta en snygg blå jack/kavaj till sommaren o ett par capri skitsnygga jeans o en svin dyr vår sommar jacka skit snygga kommer vi vara likadana jackor :) sötisar e vi ..

Ikväll blir det jobb skall ställa mig i duschen nu sen skringa bort till min favo tjej o käka innan jobbet väntar.. käner dock att det rycker i ögonen o gäspningarna trycker på.. att sova hade inte varit fel me jag har ju så mkt anat att göra..
Blir kanske utgång beroende på när man får för sig att slutar.. skall övertala en viss person så jag kan få jobba dubbelpass imorgon kan behövas o dessutom saknar jag ju jobbet o kollegorna ..
Nästa helg blir det barjobb som gäller längtar riktigt mkt::)

tjingg
Glöm inte komemnentera.)


xoxox jossan
carro och jag bartenders 30+ teaterbaren

Dont blame it on me

Att du bara ha maga att vräka ur dig den skiten .. o att du inte vågar säga det ansikte mot ansikte .. nej du är en riktig skitstövel o vi 2 glada att slippa se dit ansikte..,. du gjorde oss en tjänst som vi äntligen har vaknat upp och inett hur fel allting är... men tydligen skall man träffa alla sorters mäniskor innan man träffar den rätta.
Känner att jag är skyldig dig en sak och det är ett Stort Tack!!

Men jag tål inte du säger att det är mitt fel.. visst jag var delaktig men jag har inte gjort ngt fel.. kanske har jag haft ett finger eller kommentar med men du påbörjade det eller vi påbörjade o allt kan inträffa. Så tänk dig för innan du säger för mkt jag har fan alltid ställt upp o hjälpt dig o jag vill fortfarande vi skall bete oss som vuxna människor men det går inte när du tar ut ilska rädsla stolthet o din sårade själ... det läker  o man gåtr vidare tro mig.

Gårdagen avslutades me en rally :P körning till härlöv för att motionera lite på handbollsplanen .. dock inget storspel som sista då kroppen ville anat o jag bara skrattade o rullade runt på planen.. tror nog sinnet var i fest stämning innan festen redan börjat.
Blev en bra förfest dock en fjortis som hängde som ett frimärke men annars riktigt bra utgång med mina super Girls mandu o hannah . träffade min sötnos david < 3 ted , book o massa annat bra folk ute så det blev en riktigt lyckad kväll me god dricka:)

Måste dock sluta skriva nu.. måste byta om för hannah o jag skall iväg o kolla innebandy ikväll.. älskar detta vädret har åkt pulka med xantebebisen idag i Åhus också :)
 Miss restaurang Manhattan o cornelius....

- 13 usch

jepp det var verkligen 13 minus o skit kallt när jag gick ned för att hämta xante.. efter tt ha småpratat me mamma tänke jag att jhag e redan påkläd så jag kan lika gärna gå morgonrundan nu.. men åhh va jag ångrade att jag inte tog den långa canada goose istället hade jag den korta.. det frös till is i näsan o kinderna riktigt sved av kylan.. usch vilke hemsk morgon ..
kan dock tillägga att min galna hund som gillar sol vind vatten traskade på som om han inte hade några bekymmer i välden o som om det inte låg is och snö på marken .. galning..Efter att ha gått en bit vid ån stannade xante plötsligt o gissa vad han hittat en död fastfrusen gås... det såg så vackert oh fridfult ut .. usch det låter hemskt men den var faktiskt så den hade somnat in verkade det som o låg precis som när de vilar o putsar fjädrarna..
Sen när vi nästan var hemma hittade han en annan fågel som också hade frusit ihjäl.. världen är inte bara grym för oss människor utran djuren också..

Just nu mår jag bra... kanske för bra vem vet.. men det gör fortfarande ont.. o då menar jag riktigt ont. fattar inte varför men så är fallet.. jag vet att du lever i ett liv du inte vill..
Men det är borta allt är borta utom en sak....

Skall ställa mig i duschen sen tänke jag slänga in tvätten .. gå bortom mandy o hälsa på henne på jobbet och en runda inom mamma och kopiera dom sista pappren ..

kiss kiss

Lovar mig själv

Att om jag är kvar i Sverige när sommaren börjar rulla in mot landet så skall det banne mig grillas o ha underbart kul flera kvällar i veckan i parken och nere vid havet.. visste tillbringade många timmar där i sommars men i sommar skall det verkligen bli ändring på alla.

Dagen har beståt utav att jag har städat lite .. insåg dock att det är dags att damma och torka väggarna i lägenheten.. vill helst slippa men man måste ju...känner att jag e så förbannat trött på denna lägenheten är ju hur mkt som helst som behöver fixas.. dom gjorde vid köksskåpen o nu är det ngt annat drä som e sönder o golvet är sönder .. parketgolvet har lossat o allt annat skit ... åhhhh känns jävligt när inget händer o man har en hyra på 3800:- ....

Har dock inte bara städat o varit småsur över lägenheten nix vi har varit en skön men snabb runda i stallet .. älskar att komma ut o känna hur avstressande allt genast bli o doften som slår emot en.. har också hunnit gå en runda och sedan sitta och fundera lite en parken.. riktigt skönt att sola ansiktet..

Om 8 timmar kommer min vovvsing så man får nog krypa ned nu.. fryser riktigt mkt men snart kommer sötnosen o ger mig en natti puss  innan han jobbar vidare :)

kiss han hugs

Time for

Jepp jepp Middag hos mormor o morfar idag också blir mkt lax denna veckan haha kan jag behöva som är dålig på att äta fisk annars och omega 3 saker. Men man kan inte vara bra på allt dock eller hur...
Skall bli underbart att komma ned o kunna slappna av andas ut och hämta nya krafter med dom jag äslkar mest i hela världen.. ar haft tusen tankar som rusat runt i huvudet så jag har inte sovit mkt jag som var döds trött innan jag skulle lägga mig o sova..

dags att fixa till sig innna man får skjuts till åhus :) hehe ni vet nog av vem min räddare mot alla våldtäcksmän haha :P
 

mamma xante o mollie ser dock knappt henne hahha

Mysstämning till Tusen

Blev jätte mysigt .. direkt när jag kom ned till Åhus efter en väldigt bedrövlig busstur så störtade xante bebiuseb ut på den snötäckta gräsmattan och välde mig och hoppade påmig som om jag inte träffat honom på 1 år haha min äslkling får tårar i ögenen när jag tänker på honom.. men han har det bäst i Åhus det är vi alla överens om..
Efter att vi busat lite var vi ganska blöta och bestämde oss för att gå in till mamma som roat stod och tittade på och nog inte har skrattat så på länge.. efter ett snabbt ombyte packade vi in oss i bilen och hämtade upp mormor..
Destinationen var HAVEt underbart morfar hade precis kommit upp efter en fisketur oo xante blev helt galen o hoppade in och ut ur båten:)
Efter tt vi småpratat o grattat mamma började vi gå ned åt stenarna o xante fick springa lös o under rundans gång fick vi många roliga skratt det var väldigt mkt snö o underbar sol som spred ett härligt ljus över oss. vi var dock inte ensamma utan xante mötte en lekkompis från i sommras nämligen molle.. o tydligen var hon lite rymnings benägen så xante fick spåra upp henne minst 2 gånger när hon hade stuckit från ägaren.. min duktiga vovvsing...
 Min älskling fyllde 1 1/2 igår :)

Efter att vi varit ute på långpromenad blev det underbar hemlagad lag med sås o päror hemma hos mormor och morfar underbart dagen kunde inte slutat bättre .. men jag var tvungen att åka och jobba tråkigt men sant man måste ju ha till hyran så man kan bo i stan.. har dock inget emot att bo hemma men jag trivs själv.. har man en gång flyttat så vill man inte flytta hem igen..

Efter jobbet skyndade jag och sofia oss hem följde dock min snäcka till bk där vi intog en hanbugare o sen väntade busssen på henne och en taxi på mig.. varför skall du vara så envis jag klan gå hem .. o det komer ingen våldtäcksman det lovar jag dig.
Efter att snabbt ha fixat till mig var det dags att gå en trapa upp till mig underbart festglada o roliga granne hehe dock blev det ingen utgång för jag var tvungen att springa eller rättare sagt åka till hanna o hjälpa henne med kläderna och efter det lämna av henne till Book.... Efter det fick jag e av de mysigaste alla hjärtans dag stunderna i mitt liv på länge..

helt underbart ... vilken tajming.

nej nog med nostalgi nu är det dags att göra vid sig innan jobbet .. blir inte att man åker till mamma på släktmiddagen tyvärr men jag måste jobba så är det bara ...

Hörs sen tjingg
 Mamma oc xante dricker chokladmjölk

Var e ckohisen jag vill ha mer

xante provar min gamla regnjacka.. passade perfekt så nu slipper han bli blöt

Alla Hjärtans dag :)

Kan berätta att lite över tolv fick jag min alla hjärtansdag överraskning .. helt underbart och det kunde inte slutat bättre .. riktigt mysigt precis vad jag väntat på och ville höra :)
Får väl se vad dagen mer har att erbjuda..

Skall åka till åhus om några minuter och fira mammsen som fyller år på denna kärleksfulla dagen som är speciellt för många och andra som inte tycker denna dagen är speciellt nämnvärd utan är precis som en vanlig dag.. men som jag säger varje dag är för vad du gör den.. det är du som bestämmer..

Ikväll blir det jobba häcken av sig ..

Kisses by jossan

Seg otursdag

Usch känner mig jätte sleten idag .. har hunnit med att ha en sovmorgon .. lämnat nycklarna till chefen så nu är man inte längre kattvakt .. hälsat på  mamma på jobbet o nu väntar man på att mamma skall sluta så vi kan köra och handla lite.. funderar på vad jag skall äta.. känner mig jätte hungrig men vad skall man laga.. funderar på att sitta kvar o sola i dörren istället för det är gudomligt skönt . dock när man stängt dörren känner man hur kallt det är i lägenheten men men..

Har lagt ett bud idag ¨på en lägenhet på östermalm.. hade varit trevligt att ha ngt eget där man inte betalar till ngn hyresvärd men få se .. den är på 42 och den jag hyr idag på östermalm är 44... men här har jag bara franskbalkong och på den som är till salu är det riktig baklong och den e mkt frächare...
Men detär mkt pengar o speciellt när jag bara jobbar helgerna o lite extra... men hyran är enbart 2800.... jämför mot 3800 som jag har nu.... hm...

Ikväll blir det jobb för hela slanten kanske hinner man hem ikväll o kolla lite på tv - melodifestivalen eller ngn bra film.. Blir jobb hela helgen skit skönt:) Önskar bara man kunde jobba på vardagarna också.. lite drygt att bara gå hemma ...

Hörs o sex xoxo jossan

Bra drag..

Blev en riktigt lyckad festkväll med lagom dricka o dans :) kan dock tillägga att det för förbannat halt och kallt att gå till och från krogen men med sällskapet och mkt skratt så fungerar allt :)
 vaknade faktiskt rätt tidigt idag med .. men kom på att utbildningen är ju avslutad:/ så jag bestämde mig för att kunde må rätt bra av en rejäl sovmorgon men ack nej runt 12 började telefonen gå varm .. åh suck har ni inga kunder att köra eller bilar att tvätta.. låt mig sova

Satt och kollade runt lite på olika bloggar innan.. hur moget är det att skriva en halv blogg om sina fisar? Känns väldigt moget och dessutom tillhörde inlägget ett av sveriges kändisbloggare.. som ligger i blåsväder för eklam på bloggen.. tror nog ni kan gissa vem denna damen är.. men men det är ju fullt lagligt att skriva vad man vill men tycker man kunde skrivit lite om andra mognare saker dock..

Har nyss kommit in efter en lång skön vintrig promenad älskar verkligen snö och solsken gillar dock inte att det skall vara så förbannat halt ute. satte mig en stund i tivoliparken och beundrade utikten över Hele Å synd jag inte hade den andra mobilen med 5 mp så jag kunde tagit bra bilder..

Väntar just nu på att hanna panna skall sluta så vi kan åka och köpa lite växter :) kan behöva lite nytt i lägenheten men framför allt vill jag veta om jag skall flytta 1 våning ned o få balkong eller om jag får den jag har nu ommålad för den är förj*vlig.. o en massa spik som måste fixas....

Fick 2 biljetter av chefen til fightnight o han ville jag skulle vara med o jobba .. men tyvärr jag måste jobba på ett annat ställe skit också typ men men såg ju fighten förra året men inte samma sak som när man får vara bland dom som skall fightas o så.... men jag måste prioritera...

Hörs ikväll xox0

Såhär kul har vi det på taxi 24...När det inte ringer vill säga

Slut för idag tack för idag

Åhh kursen är över.. både ville den skulle ta slut och att den skulle fortsätta.. är ju ganska drygt att gå hemma o bara jobba helgerna... hm jaja denna veckan o helger blir det jobb Fredag till Söndag skönt
Kan dock berätta att ja klarade mig galant på kursen o på porvet hade jag 30 utav 30 möjlliga rätt kände mig superduktig och att jag verkligen jobbar och kan rätt saker.. nu skall man bara försöka lära ut det till sina kollegor också och hoppas de kan ta lärdom av samma som jag...

Fick dock ett oroande samtal och sms att min hund var på rymmen inte så kul satt och hade ont i magen i typ 1 timme.. nu förstår jag hur det känns när mammor tapar bort sina barn.. usch kund eriktigt se att jag aldrig fick min vovve eller att han var påkörd.. dumma hund du brukar aldrig rymma ifrån mormor och morfar...

har också fått ny hemlig info idag som får mig att må mkt bättre:) Tack du är inte den jag trodde du var du är en stöttpelare:)

Nu blir det snart kanske utgång:)


Snö storm

Älskar detta underbara väder dock inte när man är ute med vovvsingen eller skall köra bil men dte brukar lösa sig ändå..har precis tagit en power napp sov dåligt inatt innnan kursen och den har varit mkt lärorik idag så man e ganska utpumpad på enegeri..
Tänkte ta upp och läsa en stund för att sen försjunka mig in i filmens värld hm lipstick jungle helt underbart nästan bättre än sex and the city..

Fattar inte varför du skall hålla på att bråka jag skiter fullständigt i dig men du verkar inte förstå det.. som när diu ringde jag bryr mig inte vad folk pratar för jag vet själv sanningen precis som mina vänner... det ända jag haft efter att jag separarde från min förra sambo var du .. o jag trodde du menade allvar men efter alla dina jävla lögner om att du skulle sticka o jobba i Frankrike o stockholm och att du var singel pytsan... visst jag erkänner jag var dum som inte slutade och vaknade till  när jag fick veta om att du inte var singel men människan är dum.. alla är vi dumma ibland.. men jag är människa och jag erknner och står upp för det tillskillnad från dig.. du är inte ens man att erkänna ngt av allat skit du hålle på med..
Jag hade kunnat vara hemsk och lägga upp alla sms du skickat bilder som tagits på oss och inspelade samtal men ne jag skiter fullständigt i det för jag vet sanningen och många andra... men orka .. och meningslösa kommentarer om att jag skulle vara en ful tjock hora haha dom skrattar jag åt.. konstigt om nu dessa kommentarer skulle stämma varför sitter jag och skall sitta modell ???
Och vad är han isf om jag är en hora? Varför blir det aldrig killen som anklagas? Alltid e det vi tjejer som blir utpekade och förnedrade...
Nej titta dig/er i speglen och använd ett SVENSKT lexicon innan ni uttrycker er i kommentarer!

Dags att fördjupa sig och sjunka ned i länstyrelsens ansvarsfulla alkoholhantering

xoxo snöbolls puss jossan

Mysigt med tända ljus

Sitter och trycker i mig en mumsig stadig frukost .. snart väntar duschen make up and dress up .. sedan är det dags för utbildning ser faktiskt fram emot den oerhört mkt... fick dock ej mkt sömn inatt mne de skall man to kunna fixa ändå hoppas jag...
Tack för en super duper kväll igår med god mat och mkt trevligt sällskap känner dock inte av groggarna utan mer förkylningen som tydligen skall bråka och vara istadig.. usch hatar förkylningar..

Hörs ikväll

xoxo puss jossan


Arbetsförmedlingen /sverige vilket skämt

Blir så j*vla trött på allt som har med akassan arbetsförmedling alfakassan åh allt skit .. Vill faktiskt inte bråka eller verka rasistisk men för fan sverige innan vi kan hjälpa andra som verkligen är i behov av att få hjälp måste vi hjälpa våra egna.. uteliggare och alla arbetslösa... ska vi fortsätta ta emot flyktngar när vi snart är flyktingar själva.. ja menar hur många har jobb i landet idag.. hur många lever inte under existens nivån .. åhh man får fan inte hjälp någonstans det kvittar hur mkt du än jobbat ... Hur svårt skall det vara att ge bidrag till oss som är arbetslösa o som säker och tar varje jobbchans som man får.. nej skärp till er... dags att öppna ögonen!!!
Skall sluta gnälla nu...

Har varit en rätt trevlig dag har varit på möte .. pratat mkt i telefon idag tvättat som vanligt och så smått börjat förbereda mig inför utbildningen imorgon skall bli riktigt kul:) har ju faktiskt tjatat lite om att det behövs utbildningar hehe och så dyker den upp:)
Ikväll blir det tacokväll med min egna mandy morre var faktiskt och hälsade på henne på jobbet innan idag.. o sen var man uppe i studion .. har inte varit där på ett tag.. snart e det dags för flytten:) längtar...

Uppdaterar senare ikväll puss puss

Favorit

Har ju en hel del bilder från klubbarna där jag gjort praktik jobbat eller jobbar på tänkte ni skulle få ett smakprov.. som ni förstår kan jag inte sova för tillfället har mkt tankar som snurrar runt i huvudet..
Imorgon skall jag först på möte och sen vidare till Kiss fm o därefter bli det att ligga och vila .. hoppas på att förkylingen blir bätte ...

 Nästan så man skulle anordnat en omröstning vilken bild är bäst ?
 

Frimus 2007
 

Teaterbaren Fight Night 2008
 
Grand nattklubb 2007

 Restaurang Manhattan 2006-2008

 Teaterbaren 2009


Bäst före-datum hos din KK
De allra flesta KK:ar som du kommer att ha att göra med är i själva verket lite förälskade i dig och hoppas på att det ska "bli något" av er relation bara de hänger kvar tillräckligt länge. De är oftast fullt medvetna om att du omedelbart skulle hoppa upp på din vita springare och galoppera ut ur stan om de sa detta högt, så de är för det mesta kapabla att ljuga rent ut om att de inte har några känslor för dig. Denna typ av KK har ett klart och tydligt bäst före-datum, och det är passerat i samma stund som hon vill ha ett allvarligt snack med dig - de äkta känslorna sipprar alltid ut förr eller senare.

hm förälksda hm ja jo alla vet vi vad han sagt och gjort men feg är rätta ordet..han vet att han kan få det bättre än det han har hemma ... men vi minns alla den kvällen han satt och grät över sitt tråkiga liv...

Men JAG har gott vidare men du fortsätter i dit sorgsna ``skal `` eller skyddsbunker hehe

Hatar..

Ganska mkt som jag ogillar just nu men alla har väl sådana perioder eller har jag kanske fel? Hm förmodlingen inte.. eller beror det kanske på att jag har en under dunder fin förkylning som kommer så förbannat lägligt just denna veckan då man skall på utbildning ha prov och skall jobba ... underbart..
Så om ngn har några tips om hur man blir av med förkylningen snälla skicka dom så fort så möjligt pallar inte ligga nerbäddad hela veckan ..

O ingenting att titta på tv.. såg dock fösta avsnittet av den nya säsongen på Gossip Girl helt underbart bad man saknat den serien just nu är det The Hills avsnitt som man tittar sig igenom medan man känner hur kroppen håller på att kollapsa..väntar på att min favoserie Nit/Tuck skall börja...

Blev att jag sov lite längre än bestämt idag .. 16:10 kan ni fatta har aldrig sovit så länge.. kan ju bero på att jag jobbade mkt igår och inte sov mellan passen,, jag stressar en massa och så den förbannade förkylningen som jag skulle vilja dra ut ur kroppen slå en knut och kasta iväg långt bort ehhe tänk om dte vore så lätt.??

Hade en sjukt bra jobbkväll förkylningen låg sval under ytan men döck upp när vi skulle städa.. hehe carro ch ja skaka rumpan rätt bra under passet igår och hade en skitrolig kväll undra om vi inte hade roligare än alla på dansgolvet hehe jaja man kan ju undra om vissa bara går ut för att bråka eller tracka folk som jobbar.. ganska respektlöst att kasta grejor på oss som jobbar eller bråka med vakter .. men så e det ju överallt i Sverige.. man läser varje helg om allt bråk misshandel fyllor olyckor .. ngt som det pratas mkt om just nu är droger på krogarna.. var ett mkt intressant inlägg på www.expressen.se idag ... hade varit kul om dom kunde göra det i skåne också och checka lite olika krogar...

baby jag vet det tar hårt på dig men du lämnar mig utanför....du gör inte det lättare heller genom att gå hem och dra täcket över huvudet för att du inte orkar me kunderna platsen och allt annat... ett tips bara ..

Kommer lite bilder från jobbkvällen inatt ...


Tufft

Riktigt lång dag med allt jobbandes .. har haft en otroligt bra kväll dock lite dricks men men goa arbetskollegor och bra musik kan de bli bättre..
O när man kom ut från jobbet jo vad ser man inte jo snö stora stora flingor som dalar ned mot himmlen ... kanske ett tecken.... jag har aldrig sett så stora flingor i hela mitt liv...
Dessutom när jag kom hem fick jah näsblod har hänt typ 2 gånger innan när man kört näsan i hästens nacke när man hållt på att åka av o liknade... ett tecken på att jag måste varava ned och skita i alla bekymmer och bara tänka framåt...




RIP. Anis.... Vi tänker på dig och din familj.

Time to slepp antil atleast 15.00 am

ont det gör ont

Som jag trodde det var inte träningsvärk i kroppen nej fan.. det vra börjat till en skit jobbig förkylning.. åhh jag som skall på utbildning i veckan som kommer.. hoppas bara man inte blir allt för dålig.. hoppas hoppas får hålla tummarna o jag vet vem som smittat mig ... Mandy... vi skulle nog inte delat flaska på träningen eller vet jag ena annan som bär skulden...kan ju dock inte nämna namnet för då blir det ett jäkla liv på frugan haha den blinda..

Var o jobbade jätte tidigt imorse hm ja nästan natt/morgon .. som kallskänka hade kvinnorfrukost så det var rätt mkt att göra.. nu ligger jag i sängen efter en stadig shopping med hanna o då vi även träffa på mandy o en skidåkare hehe:P .. skall sova ngn timme innan jobbet.. väntas ju snart besök också:) mysigt..

tjingg från en super förkyld jossan xoxo med förkylning hehe

Gäsp- saknad

Kom nyss hem från jobbet vill bara lägga mig och sofa kroppen känns 1000000 kg tung och den värker har knappt ingen röst hostar och täppt i näsan... så jäkla perfekt när jag jobba dubbelpass imorgon och sen åker på utbildning tisdag och torsdag ... suck alltid så här.. men bara jag slipper kräka o sådant skit.. få ju panik .. lilla jossan ..

nej dags att dra på sig en tjockare tröja för jag fryser som fan och bege sig mot stan igen skall möta upp en av mina bästa killpolare och luncha lite.. ikväll blir det att sova tidigt börjar 07.00 imorgon o + att jag jobbar kvällen på nattklubbe mysigt längtar verkligen:)
Just det .. det e filmkväll hos grannen höll på att glömma ju :)

puss puss
har jag tur slipper jag jobba ikväll...

14:15 :)
 
Saknar mitt långa hår och faktiskt klädaffärsjobbet fast det sög fet ibland när det inte fanns ngt att göra men sådant är livet..

Tänkvärt

Tänkvärda ord från barn... Läs o begrunda

I Sverige har vi nästan inga slavar längre. De få som finns är lärare.
Anton, 6 år

Jag är bästis med en invandrare, men jag tror inte att han vet att
han är invandrare. Jag har i alla fall inte sagt något.
Samuel, 7 år

På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han
vinkar till människorna och tycker det är roligt att få se sig omkring.
Lissi, 6 år

Mamma säger att jag är svartsjuk på Simon, men det är inte sant.
Det är bara helt vanligt hat.
Ingrid, 8 år

Skillnaden på könsorganen blir mindre och mindre på grund av
jämställdhetslagen.
Merete, 9 år

Jag tycker att sagor är fina, för då sitter mamma still en liten stund.
Line Marie, 8 år

Min mamma säger att jag går henne på nerverna fast jag står
alldeles stilla.
Sigurd, 6 år

Min pappa vill att vi ska gå med i EU. Det vill inte min mamma. Men
det blir alltid som min pappa vill.
Christina, 7 år

Min mamma bara jobbar och jobbar för att tjäna pengar till mat,
ändå är jag nästan aldrig hungrig.
Matilda, 6 år

Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor.
Henrik, 8 år

Det är väldigt många som vill avliva hela kungahuset.
Marie, 8 år

På många sätt liknar politiker vanliga människor. Det är för att
man inte ska genomskåda dem.
Hilde, 10 år

Förr i tiden visste inte mannen var barnen var eller var de kom från.
På fars dag firar man att han har förstått det.
Nina, 7 år

I USA måste du betala för att bli sjuk.
Markus, 8 år

Det är utslitna, magra människor som röstar på socialdemokraterna.
Peder, 7 år



Och den mest tänkvärda!

Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga
är att man har samma färg på hjärtat.
Isabell, 7 år

Så sant som det är skrivet haha1.

1. Rätt ålder
Den rätta åldern är 18-30. Efter 30 börjar mången kvinnas liv dikteras av den så kallade biologiska klockan. Detta innebär rent konkret att hennes motiv för att ha sex upphör att vara ren kättja, och till betydande del ersätts av viljan att avla ett barn. Det hade förvisso varit okej om det hade stannat där, men kvinnor vill oftast att du hjälper till att uppfostra barnet samt inte minst försörjer det. Dessutom har de lagen på sin sida. Be alltså om leg före, och om åldern är exempelvis 35 bör du inse att detta kommer att göra sin bättre som välkondomerat engångsligg än som KK-förhållande. 55-90 är givetvis också okej, om du nu gillar sådant.

2. Närhetsskräck
Ju svårare hon är att få kontakt med på det personliga planet, desto bättre lämpad är hon som KK. De egenskaper vi eftersöker är någon som gärna ställer upp på trekant och bondage, men som ogärna berättar personliga anekdoter om sin barndom. Detta är något som har med dåligt självförtroende att göra, och fiffigt nog är det av exakt samma skäl man inte vill ha henne som flickvän.

3. Sexuell experimentlusta
En av de avgörande poängerna med att ha en KK är att man tillsammans med henne kan göra allt som man inte gärna vill göra med sin framtida, mer seriösa  flickvän. Du kan blanda in allt ifrån handbojor till kameror till avancerade rollspel utan att det uppstår tryckt tystnad vid frukostbordet dagen efter. Tjejer som beter sig på detta sätt har ofta svanktatueringar, färgat hår och piercningar. Håll utkik efter dessa små men avslöjande detaljer!

Bäst före-datum hos din KK
De allra flesta KK:ar som du kommer att ha att göra med är i själva verket lite förälskade i dig och hoppas på att det ska "bli något" av er relation bara de hänger kvar tillräckligt länge. De är oftast fullt medvetna om att du omedelbart skulle hoppa upp på din vita springare och galoppera ut ur stan om de sa detta högt, så de är för det mesta kapabla att ljuga rent ut om att de inte har några känslor för dig. Denna typ av KK har ett klart och tydligt bäst före-datum, och det är passerat i samma stund som hon vill ha ett allvarligt snack med dig - de äkta känslorna sipprar alltid ut förr eller senare.

Den bra KK:n är otroligt sällsynt. Det är en skön och frigjord tjej som råkar tycka att du är en gud i sängen och som utnyttjar dig för sexets skull, eller som vi de säger på Wall Street, "a win-win situation" eftersom det är precis vad du gör med henne. Denna KK har inget fastställt bäst före-datum, och ge dig själv en klapp på axeln från oss om du hittat en.

Idiotstrategin: Så förvandlas ett ligg till en KK!
Okej - låt oss anta att du har släpat hem en acceptabel tjej med ovanstående karaktärsdrag från krogen, varpå ni haft så intensivt sex att katten gömt sig i en garderob och grannen ringt störningsjouren. Du känner för att göra detta igen, utan att för den skull behöva dras med kvinnans med all säkerhet jobbiga personlighet, inte minst eftersom du får tillräckligt med mänsklig kontakt via innebandylaget och GTA IV. Hur ser du till att få ligga med henne igen utan att det börjar pratas förhållande?

Hemligheten ligger i den så kallad idiotstrategin - du vill att hon ska tycka att du är sexig och attraktiv, men samtidigt ska du fejka tillräckligt många negativa personlighetsdrag för att hon inte ska vilja inleda ett längre förhållande med dig. En välbeprövad och enkel metod är att framstå som extremt ytlig och sexfixerad. Samtidigt som du ständigt tar upp ert sex ska du mata henne med svada om hur sexig och bra hon är i sängen. Detta gör att sexet blir positivt laddad för henne ur självförtroende- och bekräftelsesynpunkt, och vips är hon fast på KK-kroken.

Liggfrekvens i KK-förhållandet
Den största risken med KK-förhållandet är att det slutar att vara ett KK-förhållande: Plötsligt ligger ni med varandra varje helg, sedan blir det underförstått att ni slutar ligga med andra, sedan börjar ni ha myskvällar och käka pizza, och vips har 20 år gått och ni sitter i ett radhus med tre barn och en golden retriever. För att undvika detta skräckscenario gäller det att ha självdisciplin i KK-förhållandet. Två regler gäller:
1. Ligg aldrig med henne två helger i rad.
2. Se bara KK-förhållandet som ett sista alternativ utifall att du inte skulle lyckas släpa hem något bättre.

Digitala metoder
Liksom så mycket annat har även KK-fenomenet revolutionerats av IT-samhället. Rent konkret innebär detta att du kan lägga upp en bild på dig själv på valfri dejtinghemsida av det mer vulgära slaget, beskriva dina huvudintressen som "sex", beskriva dina mål i livet som "att ha mer sex" och under kategorin "Övrigt" tillägga att känslor undanbedes. Här kommer det knappast att råda något tvivel om vad du är ute efter, och om de är intresserade av samma sak är det bara för dem att höra av sig med bildbevis på att de uppfyller dina minimikrav. Uppdrag slutfört.

// Slitz hemsida riktigt bra :)

Movin on

Så himla skönt skönt skönt tusen tack alla för ert stöd äntligen har man gått vidare .. tänk att det skall ta sådan tid och kraft men ensam är stak och vi andra runt omkring vet vad som har hänt och många ställer upp för en heöt underbart att man ha sådana vänner Ni är det bästa jag har :)

Igår var mandy moore o jag ute och skakade rumpan o fi fin :P ... Väl inne på banken mötte vi en fd kollega från Telenor nämligen linus hehe alltid sig lik efter lite småprat haha så begav vi oss med bestämda steg mot baren där det inföskaffades varsin drink.. mums licor43 vodka tranbärjuice mums synd killen i baren glömde limen ..
Blev en lugn kväll med bara ngn cider o 1 deink fakstikst häligt man sparar pengar o har lika kul som innan och man slipper må dåligt nästa dag:)

Vaknade imorse med rätt mkt träningsvärk åhh gud har ju spelat nu några veckor o innan dess tagit långa promenader i ett x antal månader men för första gången kände jag träningsvärk bröst/arm usch .. har faktiskt inte kunnat ha bh på mig idag illa .. fick bli sport behå istället lika skönt de...

Kom hem efter en promenad och solning med hanna stort Grattis gumman ligger ett packet o väntar på dig här hemma:) Får se vad du säger när du öppnar den:) kunde inte fått bättre avslut på dagen än att erik har fixat bostad om jag är sugen på Göteborg :) Så söt e han o vem vet :)

Dags att snart nanna kudden skall upp tidigt och jobba imorgon o se e det ju fredag:)

kisses xoxo

Bilder  från igår blev inte många normala haha


skit samma

Dags att säga hej då.. blir bäst för allas del.

Gästinlägg/fylleinlägg: Mandy

Det Lilla Äcklet har gjort det igen. Han har fått oss att skatta - gapskratta. Kan en människa bli mindre än vad han är? P-l-e-a-s-e! Från slummen till en annan, som vi uttrycker det! Satan, vad fint. Jaja, i brist på andra egenskaper kan han iaf få en att skratta - på hans bekostnad! Hoppas Det Lilla Äckelt njuter av det som blir över nu hemma i nya surroundings  men lilla blindsynta frugan - INGET!

Vi är fulla, nyduschade och en aning kåta. Vi ska skaka rumpa och tjattra ihjäl främlingar. Sådana är vi. Vi är bra, vi har fina biceps och vi dansar tills svetten lackar. Hoppas ni också har det bra ikväll, små läsare.

Vi gillar er (except The Little Creep), Stor Puss

Det är så jääääääääävla skönt.


Funderare

Fick mig faktiskt en riktig funderare efter en bra kommentar.. tror mig dock vete vem som skrivit det men det får förbli hemligt..


det handlar inte om att vara annonym , det handlar om att inte lägga sig i vilket jag inte bör göra , men denna man är inte snäll han utnyttjar situationen att du faktiskt gillar han, för honnom e du bara en lek TYVÄRR , de e inte bara du utan andra tjejer med i spelet + hanns flickvän vilket är så vidrigt att det knappt är sant , jag tror inte du skulle vilja ta hennes plats att aldrid veta vem han sätter på när han inte är hemma ....nä johanna du kan få en snyggare trevliga yngre o mycket bättre ..
Tyvärr ska vi tjejer nog råka ut för sådana här idioter någon gång i livet , men vi ska inte se det som ett misslyckande utan en lärdom .
Ditt hjärta gör ont du blir ledsen förtvivlad MEN den stora förloraren är inte du utan idioten som missbrukar ännu en kvinnas känslor .......all lycka åt dig


Fick mig verkligen att tänka och jag blev också förbannad!




Har tillbringat dagen med att mysa med vovven söka lite jobb planera resten av veckan och lägga upp helgen.. had e behövt shoppa inför imorgon blir utgång med min favo mandy o i helgen blir det en massa jobb som vanligt:) skall bli skönt tyckeir jag..
Mormor och morfar har också tittat förbi o dom hade med sig underbar fika mums kan dock tillägga att min sötnos till hund tog för sig haha busfröet ..Fick reda på idag att xantes pappa hade blivit tvungen att somna in .. tråkigt och han blev bara 9 år... så under vår mysrunda i k-stads såkallade våtmark tönkte jag herregud xante e snart 2 år o hur många har han kvar.. min älskling har ju haft lite problem med ett ben tyvärr:( usch vill bara skaka bort tankarna som tynger en på axlarna..

Fingret är duktigt svullet och gör ont kan bara hoppas det blir bättre men men dte tar väl sin tid .. smärtan blev dock värrre av att jag inte kunda ha vantar på handen.. så xante hade iallafall ngt att bära under promenaden.. han älskar ju att bära och hjälpa till med saker :) min bebis


skall se klart filmen på kanal 6 sen blir det en dusch om jag har frossan kvar annars blir det bingen direkt nya sköna lakan som luktar äppel/vanilj :)


tjinggg


Snart träning updaterad

Oj vilken dag tycker tiden har bara sprungit iväg från mig trots att jag jobbat sakta..Går ju inte direkt snabbt när fingret är skadat.. får se hur det går med handbollsträningen ikväll .. kan tänkas att jag får öva min andra sida av kroppen och kondis träna lite.. få prata med mandy när hon kommer förbi efter jobbet .. den lyckosten jag vill cokså jobba.. tråkigt att bara jobba helger..

Idag har jag varit super duktig.. haft täckena ute på balkongen bytt lakan tvättat och diskat hm tog sin lilla tid önskade man hade 2 torkskåp istället men men önsketänkande vi i huset vill ju ha porttelefonen också så man slipper springa från 4:e våningen om man nu inte tar hissen.. vilket jag aldrig gör ...hade ju underlättat att ta den men men jag o hissar är ingen bra kombination och dessutom gillar jag ju motion:)



Blev jätteglad för den glada och upp piggande  kommentaren ngn lämnat synd denna ville vara anonym men men blev iallafall jätte glad :)

 17:42 Bloggar kanske vidare efter träningen skall laga lite mat nu kisses /jossan

fick några bilder skickade till mig måste vara dom sämsta haha men de bjuder jag på


 hehe ngt för per att ha på hemsidan ahhahahaha


hemma efter en skitrolig träning men trött och dubbelt så ont i fingret o ett nytt blåmärke:) dags för natta mad o sen sängen:)

puss

Helgen över

Åh vad tiden bara rinner iväg precis som livet.. Livet är tydligen fullt av kriser barn kriser krigskriser 30 år kris medelålderskris bank o finans kris .. åhh orka med livet allt känns som en gryta ...

Helgen har som vanligt haft de vanliga ingredienserna stress alkohol kärlek jobb vänner och nya kunskaper , känns som jag alltid skriver samma sak.. men som vanligt jag kunde inte hålla ett av nyårslöftena denna helgen heller eller mitt i veckan.. måste få ett slut.. men jag kan inte bryta .. men det blir bara svarare och svårare... men hm inte jag men en väldigt nära vän har kommit med en lösning tro det eller ej men han skall försöka para ihop med med en av hans anställda hm tror inte det eller*? kan ju vara ett steg för mig att gå vidare.. eller? Men jag vill inte eller vill jag.. kändes så samspelt häromkvällen en känsla jag aldrig kännt innan... mellan oss .. Orka jag har lagt ned allt nu.

Kvällen blev fruktansvärt lyckad trots lite ryggont och till kvällens klumpighet eller vad man skall kalla det så efter att ha varit och lagat middag på hotel sirius hade jag bråttom till T-baren så jag skyndade ned för trapporna och snubbla/halkade till och som en mänsklig reaktion sträckte jag handen mot räcket och lyckades få in fingret som drogs sned.. fy fan vad ont säger jag bara men jag lyckades jobba klart o gjorde ett väldigt lyckad jobbinsats trots fingret.


Efter att ha mumsat i oss maten som smakade ljuvligt efter en ganska bra städning av klubben blev vi upphämtade av ett av de bästa taxibolaget o med den underbaraste vännen man kan tänka sig - så snällt av dig att släppa av sofia på stan och mig hemma i säkert förvar.. skönt att slippa gå ensam hem vid 04 tiden i stan...


Lyckades sova 5 timmar innan det var dags att gå till jobbet . Kan säga att betners uppträdde på teatern idag var helt underbart rolig och tycker det var tråkigt ja inte jobbade undan snabbare så jag kunde sett mer men jaja så kan det var man måste ju jobba samtidigt:) Älskar verkligen att jobba där ...
Och fast man tejpat fingret och tagit värktabletter gör de som ondast när man inte har ngt att göra eller tänka på.. undra om man skall anmäla det till försäkringkassan eller alfa*? hm fattar ju noll när det gäller  sådan saker....

skall sätta på en film inte ett dugg sugen på att sova mkt som händer denna veckan o det känns som en klump i magen vill bara skrika ut.. hur fan kan du .. det är inte rättvist jag vill inte jag vill inte.. det e fler som vill berätta men fan öppna då käften och berätta det är inte rättvist mot ngn...


xoxox jossan Trötta ögon...

himma

Äntligen tuff kväll men otroligt rolig och givande.. på alla sätt... skall te akuten med fingret antagligen.. är helt blå hörs o sen kanske


kiss joss

RSS 2.0