Så sant som det är skrivet haha1.

1. Rätt ålder
Den rätta åldern är 18-30. Efter 30 börjar mången kvinnas liv dikteras av den så kallade biologiska klockan. Detta innebär rent konkret att hennes motiv för att ha sex upphör att vara ren kättja, och till betydande del ersätts av viljan att avla ett barn. Det hade förvisso varit okej om det hade stannat där, men kvinnor vill oftast att du hjälper till att uppfostra barnet samt inte minst försörjer det. Dessutom har de lagen på sin sida. Be alltså om leg före, och om åldern är exempelvis 35 bör du inse att detta kommer att göra sin bättre som välkondomerat engångsligg än som KK-förhållande. 55-90 är givetvis också okej, om du nu gillar sådant.

2. Närhetsskräck
Ju svårare hon är att få kontakt med på det personliga planet, desto bättre lämpad är hon som KK. De egenskaper vi eftersöker är någon som gärna ställer upp på trekant och bondage, men som ogärna berättar personliga anekdoter om sin barndom. Detta är något som har med dåligt självförtroende att göra, och fiffigt nog är det av exakt samma skäl man inte vill ha henne som flickvän.

3. Sexuell experimentlusta
En av de avgörande poängerna med att ha en KK är att man tillsammans med henne kan göra allt som man inte gärna vill göra med sin framtida, mer seriösa  flickvän. Du kan blanda in allt ifrån handbojor till kameror till avancerade rollspel utan att det uppstår tryckt tystnad vid frukostbordet dagen efter. Tjejer som beter sig på detta sätt har ofta svanktatueringar, färgat hår och piercningar. Håll utkik efter dessa små men avslöjande detaljer!

Bäst före-datum hos din KK
De allra flesta KK:ar som du kommer att ha att göra med är i själva verket lite förälskade i dig och hoppas på att det ska "bli något" av er relation bara de hänger kvar tillräckligt länge. De är oftast fullt medvetna om att du omedelbart skulle hoppa upp på din vita springare och galoppera ut ur stan om de sa detta högt, så de är för det mesta kapabla att ljuga rent ut om att de inte har några känslor för dig. Denna typ av KK har ett klart och tydligt bäst före-datum, och det är passerat i samma stund som hon vill ha ett allvarligt snack med dig - de äkta känslorna sipprar alltid ut förr eller senare.

Den bra KK:n är otroligt sällsynt. Det är en skön och frigjord tjej som råkar tycka att du är en gud i sängen och som utnyttjar dig för sexets skull, eller som vi de säger på Wall Street, "a win-win situation" eftersom det är precis vad du gör med henne. Denna KK har inget fastställt bäst före-datum, och ge dig själv en klapp på axeln från oss om du hittat en.

Idiotstrategin: Så förvandlas ett ligg till en KK!
Okej - låt oss anta att du har släpat hem en acceptabel tjej med ovanstående karaktärsdrag från krogen, varpå ni haft så intensivt sex att katten gömt sig i en garderob och grannen ringt störningsjouren. Du känner för att göra detta igen, utan att för den skull behöva dras med kvinnans med all säkerhet jobbiga personlighet, inte minst eftersom du får tillräckligt med mänsklig kontakt via innebandylaget och GTA IV. Hur ser du till att få ligga med henne igen utan att det börjar pratas förhållande?

Hemligheten ligger i den så kallad idiotstrategin - du vill att hon ska tycka att du är sexig och attraktiv, men samtidigt ska du fejka tillräckligt många negativa personlighetsdrag för att hon inte ska vilja inleda ett längre förhållande med dig. En välbeprövad och enkel metod är att framstå som extremt ytlig och sexfixerad. Samtidigt som du ständigt tar upp ert sex ska du mata henne med svada om hur sexig och bra hon är i sängen. Detta gör att sexet blir positivt laddad för henne ur självförtroende- och bekräftelsesynpunkt, och vips är hon fast på KK-kroken.

Liggfrekvens i KK-förhållandet
Den största risken med KK-förhållandet är att det slutar att vara ett KK-förhållande: Plötsligt ligger ni med varandra varje helg, sedan blir det underförstått att ni slutar ligga med andra, sedan börjar ni ha myskvällar och käka pizza, och vips har 20 år gått och ni sitter i ett radhus med tre barn och en golden retriever. För att undvika detta skräckscenario gäller det att ha självdisciplin i KK-förhållandet. Två regler gäller:
1. Ligg aldrig med henne två helger i rad.
2. Se bara KK-förhållandet som ett sista alternativ utifall att du inte skulle lyckas släpa hem något bättre.

Digitala metoder
Liksom så mycket annat har även KK-fenomenet revolutionerats av IT-samhället. Rent konkret innebär detta att du kan lägga upp en bild på dig själv på valfri dejtinghemsida av det mer vulgära slaget, beskriva dina huvudintressen som "sex", beskriva dina mål i livet som "att ha mer sex" och under kategorin "Övrigt" tillägga att känslor undanbedes. Här kommer det knappast att råda något tvivel om vad du är ute efter, och om de är intresserade av samma sak är det bara för dem att höra av sig med bildbevis på att de uppfyller dina minimikrav. Uppdrag slutfört.

// Slitz hemsida riktigt bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0