Longing:)

Kom hem fårn jobbet för ngn timme sedan har haft mkt att prata om efter helgens bravader trivs som en fisk som släppts ut från en liten skål mot ett öppet hav .. lycklig är ordet full av förväntan..
Sitter o myser med tända ljus o kollar på favo programet sex and the city måste skaffa hela boxen eller kanske ladda hem hela serien.. dock inte förtjust i filmen som dom gjorde...

Helgen närmar sig med stormsteg ser fram emot denna helgen och vad den har att erbjuda,,, vem vet kanske fler vinkvällar mera shopping på stan men framför allt fler arbetstimmar... jag  e aldrig ledig men dte är smällar man får ta känns det som.
har dessutom en hel lista att bocka av med saker att göra och som skall hinnas med hlst innan nästa vecka är slut men hur i hela friden skall man hinna? Sommarsäsongen med jobb närmar sig också obehagligt som ett krypande åskväder.. känner att nackhåren börjar resa sig speciellt när ryggen inte är i form alls.
prio ett på min lista är att boka tid hon min kiopraktor och massagespecialist som har sin studio aldeles bredvid min lägenhet. O så måste jag ringa o jaga min hyresvärd vill bli av med den förra hyresgästens saker i källaren o jag vill ha mina golv vdgjorda som du lovade!!

Idag har varit en rätt blåsig dag med massor av shopping .. shoppade nya underkläder o nya jttesnygga jeans o ett linne.. skall lägga upp bilder senare om jag orkar. sedan har man jobbat blev dock ingen jogging med rebba ikväll för jag jobbade sent... rätt skönt ändå. Frös innan idag lite när vi käkade mums kyckling på bagles men nu ikväll när jag gick hem var det underbart väder kanske var det pga alla goda nyheter o mitt glada humör eller var det bara vårkänslor... kan knappt fatta att för ngn vecka sedan var vi ute och sprang i bara korta shorts o linne ....

Just de kom att tänka på ullared nu när jag borstade tänderna snart läggdags att när emmie o hanna firade min födelsedag men en runda till Ullared hur galet dte blev när våran vagn försvann.. hm vi har planer på att rulla dit innan hanna åker utomlands o jobbar i 4:a månader.. vem ska jag nu roa mig gråta hos o supa med?? Isf det lär inte bli så mkt ledighet ändå tyvärr.. men men bara att bita i det sura äpplet.. blir väl mkt ledig till hösten..

Time for bed har lite hopp om att slippa sova själv denna helgen.. har ju börjat få en dålig vana..

glöm inte kolla teaterbarens nya hemsida www.teaterbaren.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0