regler

1 Du vet när det är dags att gå hem
Att vakna på morgonen efter en vild utekväll med en främmande människa i sin säng är inte alltid en hit. Bespara därför både dig själv och personen du följt med hem obehaget av att inte veta vad man ska säga eller göra genom att ta dig hem till dig själv så snabbt som möjligt när du vaknar.

2 Ring eller messa inte dina vänner
Förutom att det tar längre tid innan du lämnar ditt one-night-stands hem är det dessutom otrevligt att ta fram telefonen. Låt i stället mobilen vara tills du har gått därifrån.

3 Spana inte in hemmet för mycket
Ta det lugnt med husesynen hos ditt one-night-stand - obehagliga överraskningar är ingen omöjlighet. Kanske får du syn på dennes bröllopsfoto eller liknande?

4 Sätt på tv:n direkt när du vaknar
Tycker du att det är jobbigt att komma på samtalsämnen när du vaknar hemma hos ditt one-night-stand? Hoppas då på att denne har en tv i sovrummet. Tv:n kommer inte bara minska pinsam tystnad som kan uppstå - den kan faktiskt även ge er något att prata om.

5 Ha koll på dina kläder

Att kasta av sig sina kläder - inklusive underkläder - redan i hallen kanske var en bra idé under natten. Men på morgonen är det ingen hit att gå runt naken hemma hos ditt one-night-stand för att leta rätt på dem.

6 Gå inte på frukost- eller lunchdejt
Undvik att gå på en frukost- eller lunchdejt med ditt one-night-stand om du inte är övertygad om att ni båda verkligen gillar varandra. Det kan nämligen ge falska förhoppningar om ytterligare dejter.

7 Avsluta med stil
Ni kanske byter telefonnummer innan du går hem - men var medveten om att det inte alls behöver betyda att ni kommer att höras igen. Ge ditt one-night-stand en kram och ett leende och nämn inget om att ni ska höras av igen när du säger hej då.

8 Skratta åt dig själv

Inget skriker bortamatch så mycket som gammalt utsmetat smink, en partyklänning och höga klackskor en tidig söndagsmorgon. Men bjud personerna du möter på vägen hem från ditt one-night-stand på ett leende i stället för att skämmas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0